banner460
banner128

YENER: CHP’YE VERECEĞİNİZ HER OY BARIŞ VE HUZUR GETİRECEK

CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Adayı Avukat Zeynel Abidin Yener’in düzenlediği kahvaltıda dostluk ve barış söylemleri dile getirildi.

CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Adayı Zeynel Abidin Yener, düzenlediği  kahvaltıda arkadaşları ve yakınları ile bir araya geldi. Beylikdüzü Şahı-Cihan salon’da düzenlenen kahvaltıya; Esenyurt Kurucu  Belediye Başkanı Dr. Gürbüz  Çapan,  CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Avukat Turan Taşkın Özer, Beylikdüzü CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, DURUM Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erhan Kızılyar, KRT Televizyonu'ndan Cihan Güner,  İGD Başkanı Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert  ve  ortağı Ali Tarakçı, LONCA Medya Yönetim Durulu Başkanı Durbey Duran, İstanbulTımes İmtiyaz Sahibi Hüseyin Çetiner, Gazeteci Emek Karakaş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda konuşan; Dr.Gürbüz Çapan,  İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık,  CHP’nin hiç kimseyi ayırmadan-ötekileştirmeden tüm vatandaşları kucakladığını; önümüzdeki dönem Beylikdüzü yanında İstanbul’u da CHP’nin kazanacağını , kazananın da barış ve demokrasi olacağını özellikle vurguladılar. Toplantıda konuşan Avukat Zeynel Abidin Yener ise, kendisinin sessiz bir insan olduğunu ancak sessiz olmasının toplumsal sorumluluktan kaçmak anlamına gelmediğini belirterek, ‘ Salona bakıyorum da bu sessizlik altında bayağı dost arkadaş biriktirmişim.  Beni yalnız bırakmadığınız için hepinize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.CHP’ye oy isteyen, oy verilmesi için çalışma yapmalarını isteyen  Avukat Yener,  “Benim güzel ailem, dostlarım, yol arkadaşlarım; 31 Mart sabahına kadar bizim ulaşamadığımız tüm arkadaşlarınıza, yakınlarınıza, dostlarınıza kalbimizin içindeki hoşgörüyü, sevgiyi, dürüstlüğü, bizler adına anlatmanızı istiyorum. 31 Mart sabahı da hep birlikte kalkıp yanınıza birkaç komşunuzu da alıp sandığa gitmenizi, inandığınız ve özlemini duydunuz tüm değerleri sizlere hizmet olarak sunacak CHP'ye oy vermenizi yürekten istiyorum.

Ben dostlarımın iradesine, ferasetine inanıyorum. Sizlerin geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun bu gün CHP'ye oyumuzu vereceğizi, kullandığımız her oyun yaşadığımız ülkemize, dünyamıza huzur, kardeşlik ve barış getireceğine, hayırlara vesile olacağına inanıyorum.

Hepinizi hoşgörü ve barış dolu günlerin hüküm sürdüğü, çocuklarımızın, torunlarımızın ve yaşlılarımızın gözlerinde ışıltının, yüzlerinden tebessüm, yüreğinde sevginin eksik olmadığı yarınlar temenni ediyorum.

Sağlıcakla, hoşgörü ile kalın.

“Martın sonu bahar” diyor, bu güzel günde yanımda olarak, desteklerinizi esirgemeden davetime icabet ettiğiniz için ailemden ayırmadağım siz kıymetli misafirlerime teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.