banner460
banner128

Vatandaş ve esnaf dert küpü

                

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik esnafı ve semt pazarını ziyaret etti.

CHP tarafından yeniden aday gösterilen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, seçim çalışmaları kapsamında ilçe halkı ile sık sık bir araya gelerek halkın taleplerini dinliyor.

Vatandaş ve esnafın derdi ekonomik sıkıntı

Çalışmalarını Tepecik bölgesinde sürdüren Başkan Akgün, mevcut belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları ile birlikte Tepecik Atatürk Caddesi üzerindeki işyerlerini ziyaret etti. Bölge halkı tarafından sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Akgün, esnafın sorunlarını dinledi. Yaşanan ekonomik krizden olumsuz etkilenen esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Akgün, Tepecik Perşembe Pazarı’nı da ziyaret etti. Başkan Akgün, vatandaşların en çok hayat pahalılığı ve işsizlikten kaynaklanan şikayetlerine tanık olurken hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar ekonomide yaşanan krizden olumsuz etkilendiklerini dile getirdiler. Yeni dönemde Büyükçekmece’de hayata geçirilecek projelerin hem istihdamı arttırıcı hem de ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeler olduğunu kaydeden Akgün, Tepecik Meydanı’nda da bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

“Tepecik hizmete bizimle kavuştu”

Başkan Akgün, Tepecik’in Büyükçekmece’ye bağlanmasıyla birlikte hizmetle tanıştığını söyledi. Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi, Tepecik Saray Camii ve meydan düzenlemesi, Atatürk Caddesi başta olmak üzere pek çok cadde ve sokağın yenileme ve çevre düzenleme çalışmasının, Seyit Onbaşı Camii ve Barış Parkı ve sosyal tesisi, elektrik kablolarının yer altına alınması gibi pek çok önemli hizmete imza attıklarını hatırlatan Başkan Akgün, yapımına başlanan 1 milyon metrekare alana kurulacak olan Tepekent 100. Yıl Cumhuriyet Parkı ve 240 bin metrekare alana kurulacak Tepekent Doğa Parkı tamamlandığında bölge halkının sosyal, kültürel ve spor alanında her türlü ihtiyacına karşılık vereceğini söyledi.

“29 derslikli modern bir okul daha yapacağız”

Mimarsinan Köprüsü Tepecik ve Mimarsinan Ayağı Düzenleme Projesi ile tarihe sahip çıkılacağını ve bölgede yeni bir yaşam merkezi oluşturulacağını açıklayan Akgün; “ Ayrıca Tepecik Ulus İlkokulu bahçesine 29 derslikli modern bir okul daha yapıyoruz. Yeni dönem projelerimiz 7’den 70’e herkese, her kesime hitap eden projeleri kapsıyor. Birileri bizim yaptığımız hizmetleri görmek istemese de siz bölge halkı olarak çok iyi biliyorsunuz ki Tepecik’e önemli eserler kazandırdık ve kazandırmaya da devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.