banner460
banner128

UYSAL: TEPECİK'İN İMAR SORUNU ÇÖZÜLDÜ

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı’nda Ulus, Hürriyet ve Ahmediye Mahallelerinin imar sorununun çözüldüğü müjdesini verdi. Başkan Uysal, “Mesele yaptırtmamak değil, mesele bir şey yapmak. Yapmak için uğraşanlar. Hizmet için uğraşanlar, halkın duasını alanlar kazanacak” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sabah kahvaltıda Fatih Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Uysal daha sonra da mahalle esnafını gezerek karanfil dağıttı ve yerel seçimler için destek istedi.

Konuşmaya başladığı sırada başka bir partinin yüksek müzik çalması ile konuşması engellenmeye çalışılan Mevlüt Uysal, “Başkasına bir şey yaptırtmamak başarı olmamalı, yapmak başarı olmalı. İnşallah biz yaptıklarımızla övüneceğiz. İnşallah buraya yapacağımız hizmetlerle övüneceğiz” dedi.

-1 NİSAN’DAN SONRA İMARIN ÖNÜ AÇIK-

Bugüne kadar Tepecik’in en önemli sorunlarından birinin imar olduğunu ve İSKİ Büyükçekmece İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının tamamlanarak hizmete alınmasının ardından Tepecik’te imarın önünün açıldığını hatırlatan Uysal, “Ama Büyükçekmece Belediyesi burada yapılması gerekenleri yapmadı. Bunun sebebi sorulduğunda da, ‘Büyükşehir Belediyesi yaptırmadı’ diyor. Oysa kendileri çalışsaydı birçok şeyi yapabilirlerdi” dedi. Başkan Uysal şöyle devam etti: “AK Parti Grup Başkan Vekilimiz ve bölge milletvekilimiz Mehmet Muş’un takip etmesiyle birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda imzalanması gereken dosyalar geçen hafta itibariyle tamamlandı. 1 Nisan’dan sonra imarın önü artık açık. Binlik ve 5 binlik bütün planları yapacağız. Önümüzdeki süreçte buranın imar planlarını inşallah yapacağız.”

-ÜZÜLDÜĞÜMÜZ ŞEY YAPMAYAN DEĞİL YAPMAYANLARA OMUZ VERENLER-

Tüm engellemelere rağmen Tepecik’i köy olmaktan kurtarıp şehir haline getireceklerini kaydeden Uysal, “Şu Tepecik’te bir şey yapmayanlara, önümüzdeki dönemde de yaptırtmamak için uğraşanlara müsaade etmeyin. Mesele yaptırtmamak değil, mesele bir şey yapmak. İnşallah hep beraber yapacağız. 10 senedir bir şey yapmayanlar, şu anda kalkıp bir şey yapılır da burası elimizden gider diye korkuyor. Üzüldüğümüz ise yapmayanlar değil de yapmayanlara omuz verenler” ifadelerini kullandı.

 

-HALKIN DUASINI ALANLAR GALİP GELECEK-

31 Mart’tan sonra Tepecik’in önündeki tüm sorunları kaldıracaklarını belirten Uysal, “Dünyada her zaman birileri yapmak için, birileri de engel olmak için uğraşır. Ama yapmak için uğraşanlar inşallah galip gelecek. Hizmet için uğraşanlar galip gelecek. Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde İstanbul’a hizmet etti, hapse bile atıldı. Kim galip geldi? Yapmak için uğraşanlar. Hizmet için uğraşanlar, halkın duasını alanlar galip geldi. Bu sefer de dua alanlar, hizmet edenler kazanacak” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.