banner460
banner128

ÜNER. ÇATALCA MUTLU MESUT OLACAK

Ak Parti Çatalca Belediye Başkan Adayı gösterilen Mesut Üner, Çatalca halkına yönelik olarak bir mesaj yayınladı.  ‘Çatalca mutlu mesut olacak’ diyen Üner’in aday olduktan sonra ilk açıklamasI Şöyle:

“Değerli ÇATALCALILAR.!!Bu çıktığım yolda hepinizden desteğinizi bekliyorum.Çatalca’ya artık gereken hizmeti vermek için SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞANDAN gereken desteği aldık artık sıra bizde kapı kapı,sokak sokak,gece gündüz demeden çalışıp siyaset değil bizim amacımız hizmet nasıl yapabiliriz Cennet Çatalcamıza.Siz bu kardeşinizin arkasında olduğunuz sürece 31 MART öncesi ayrı bir Çatalca 31 MART sonrası ayrı bir Çatalca olucak bundan emin olun.Ben sizler varsanız varım sizler yoksanız yokum. Bizim sevdamız koltuk sevdası değil.BİZİM SEVDAMIZ ÇATALCA SEVDASI,HİZMET SEVDASI çok fazla sözü uzatmaya gerek yok. Bu yolda durmak yok hizmet için yola devam.Bu vesile ile herkesin “YENİ YILI KUTLU OLSUN”. “ÇATALCA MUTLU MESUT OLACAK”!!!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.