banner460
banner128

TÜRKİYE ŞAMPİYONU GÖZÜNÜ BALKANLARA DİKTİ

Başkan Cem Kara’ya verdiği sözü tutarak Türkiye Şampiyonu olan Çatalca Belediyesi Karate Takımı’nın başarılı sporcusu Gözde Baydemir, şimdi de Balkan Şampiyonu olacağına dair söz verdi.

Çatalca Belediyesi Karate Takımı’nın başarılı sporcusu, Minikler ve Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonu Gözde Baydemir,  Antrenörü Muzaffer Muyan ile birlikte Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Cem Kara, karatede Çatalca’yı başarıyla temsil eden ve Türkiye Şampiyonu olarak ilçenin gururu olan Milli Sporcu Gözde’yi göstermiş olduğu büyük başarıdan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 27-29 Nisan 2018’de Sırbistan’ın Belgrad kentinde gerçekleşecek olan Balkan Karate Şampiyonası´nda ülkemizi ve Çatalca’yı temsil edecek olan Gözde, Başkan Cem Kara’ya Balkan Şampiyonu olarak yeniden kendisini ziyaret edeceğini söyledi.

Ziyaret sonunda Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, çalışmalarını aralıksız sürdürerek birçok başarıya imza atan Çatalca Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Muzaffer Muyan’ı tebrik ederek, çocuklarını spor yapmaya teşvik eden sporcuların ailelerine de teşekkürlerini iletti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.