banner460
banner128

Tüketiciyi koruyan adaylara oy vermeli

 

Büyükçekmece Tüketiciyi Koruma ve Bilinçlendirme Derneği Başkanı Sevgi Emanet  seçmenlerin ‘Tüketiciyi koruyan adaylara oy vermesini’ istedi.

Dernek Başkanı Emanet’in açıklaması özetle şöyle:

Hepimiz Tüketiciyiz…Büyükçekmece Tüketiciyi Koruma ve Bilinçlendirme Derneğimiz  tüketici hareketi içinde saygınlık kazanmış, kamu yararına çalışan bir dernektir.Amacımız yasalar ve haklar çerçevesinde tüm vatandaşlarımızı korumak ve savunmaktır.

Coğrafyanın en güzel köşesinde yer alıyoruz. Çözüm makamında olan kişiler bizleri dinlese ,bizlere gelen şikayetleri analiz edip ona göre yol haritası çizse zaten halk nezdinde siyasetin kapılarını açmış olacaklar.Siyasiler vaatlerin içerisinde tüketici sorun ve çözümlerini kapsayan projelerle seçmenin karşısına gelirlerse “seçime bir sıfır önde başlarlar

Bir şehirde yaşayan insanlar kendilerini o şehre ait hissetmezse mekânsal dönüşüm karşılıksız kalır diye bir söz vardır.Bu yüzden vatandaşla gönül bağı kurulmayan, halkın onayı alınmayan hiçbir proje ve çalışma takdir görmez ve başarıya ulaşmaz.Açıklamama başlarken hepimiz tüketiciyiz demiştim.Beşikten mezara kadar olan bir süreç bu…Bu yüzden tüketicilerle gönül bağı kuran,iletişim halinde olup,sorun ve çözümleri konusunda iyi etüd eden,yüzünü halka yani tüketicilere dönen, gerçekten onların beklentilerini, kısa ve uzun vadeli önceliklerini iyi okuyan adayın “seçime bir sıfır önde başlayacağı “ inancı ve bilincindeyim.

Tüketicilerimiz de ilçemizi yönetmeye talip olan yöneticiyi seçerken; seçim vaatlerin de ; tüketicileri  kucaklayan adaya oy vermeli….”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.