banner460
banner128

Tiyatrolar Günü’ne Nilgün Belgün damgası

Tiyatrolar Günü’ne Nilgün Belgün damgası

 

Büyükçekmece Belediyesi’nin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamındaki etkinliğinde sahne alan usta oyunca Nilgün Belgün’ün performansı büyük beğeni topladı.

Kültür ve sanat şehri Büyükçekmece’de Dünya Tiyatrolar Günü’nde Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi oyunu sahnelendi.

“Ayakta alkışlandı”

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi Bedia Muvahhit Salonu’ndaki tiyatro oyununa Büyükçekmeceli sanatseverlerin ilgisi de yoğun oldu. Usta sanatçı Nilgün Belgün’ün büyük ilgi gören “İçimdeki Kadın Aşk ve Komedi” isimli müzikli dans gösterisinde, sanatçının hayatını, anılarını ve yaşadıklarını kimi zaman hüzünlü kimi zaman kahkahalarla sergilediği oyun ayakta alkışlandı. Tiyatro oyununa Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Maksude Sak ve Büyükçekmece Belediyesi Siyasi, Sosyal, Kültürel ve İdari İşlerden Sorumlu Koordinatörü Hasan Akkuş’da katıldı.

 

Başkan Akgün’ün sevgi ve selamını iletti

 

Oyun sonrasında Belgün’e çiçek ve günün anısında plaket takdim eden Büyükçekmece Belediyesi Siyasi, Sosyal, Kültürel ve İdari İşlerden Sorumlu Koordinatörü Hasan Akkuş, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Kongresi’nin toplantısı için Strazburg’da bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün sevgi ve salmalarını ileterek, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutladı. Hasan Akkuş, şunları söyledi: “Şu anda uluslararası boyutlara ulaşmış festivalimizin bu sene 18’incisini yapacağız. Festivalimizin ilk yıllarında ilçemize konuk ettiğimiz Hollandalı dünyaca  ünlü tiyatro ekibine, ilçemizde yeterli büyüklükte sahne olmadığı gösteri yaptıramamıştık. Bunun üzerine Büyükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün, bu konudan oldukça üzüldü ve rahatsızlık duydu. Bunun ardından Büyükçekmece’ye, İstanbul’a bu Atatürk Kültür Merkezi’ni kazandırdı.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.