banner460
banner128

TERÖRİSTLERE TEPKİ, ABD'YE SAĞDUYU DAVETİ

 

 

 

Silivrili işadamları; Hakkari Yüksekova'da  anne ve on aylık bebeğini öldüren teröristleri  ‘Lanetlenmeyi hakkedemeyecek kadar küçük mahluklar’ olarak nitelerken, isim vermeden ‘ABD’yi de   sağduyuya “ davet ettiler. 

 

Silivri SİAD (Silivri İşadamları Derneği) yönetim kurulu gündeme dair bir açıklama yaparak, ‘Her koşulda Türkiye Cumhuriyeti’nin ‘ yanında olacaklarını belirterek, ‘Maddi ve manevi tüm varlığımız Türk varlığına armağan olsun’ dedi.

 

SİAD’TAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

Var oldukları sürede bazı devletler, kurumlar, örgütler ve insanlar hatalar yapabilirler. Bazı emelleri, değerleri için tarih önünde bugün ya da yarın da olsa; mutlaka aşağılanırlar, lanetlenirler.

Ama ufak bir melek ile annesini katledenler; ne aşağılanmayı, ne lanetlenmeyi  hakedemeyecek kadar küçülmüş mahluklardır, onlar, hayvanların merhametine dahi erişemeyen zavallılardır.

Türkiye Cumhuriyeti çok büyük bir devlettir.

Bu soysuzların kanını, hatta topraklarımızın üstüne dökerek kirletmeden gücünü gösterir ve hiç kimsenin şüphesi olmasın; yok eder, tarumar eder.

Çünkü bu devletin özünde büyük Türk Milleti vardır.

Sevdiği kadınını, koklamaya kıyamadığı bebesini cennete uğurlamış, olan bir adamın, ‘Vatan sağ olsun’ diyebilecek kadar koca yürekli adamın; sayıları çoktur bu toprakta.

O adamlar sadece erkek değildir, kadınlardır da.

Bu millet bu büyük bir millettir, elbette ki devleti de büyük olacaktır.

Milletinden bu gücü alan bu devletin gücünü; dostumuz, düşmanımız  da değerlendirmelidir. Yıllardır müttefikimiz olan ülkeler; bu milletin dostluğunu  kaybetmenin ne kadar yanlış politikalar getireceğini düşünmelidirler.

Devletlerin dostlukları zaman zaman sorgulanabilir ama milletlerin dostlukları toplumsal hafızaya nakşedildi mi; bir daha kolay dolay değişmez..

Bu yüzden dostlarımızı sağduyuya davet ediyoruz.

Biz sanayici ve işadamları olarak he daim büyük devletimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin yanında olacağız.

Maddi ve manevi tüm varlığımız Türk varlığına armağan olsun.

Ne mutlu TÜRKÜM  diyene.

Silivri SİAD Yönetim Kurulu..

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.