banner460
banner128

TARİHİ KALE İÇİ PROJESİ SİLİVRİ'YE ÖDÜL GETİRDİ

Silivri Belediyesi tarafından  Fatih Mahallesi Tarihi Kale İçi Düzenleme Projesi ‘Kültür ve Tabiat Varlıklarının korunması’ kategorisinde ödül aldı.

Türkiye’nin Yerel Yönetim Oscar’ları olarak anılan, Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödüllerini kazananların ödülleri verildi.  Silivri Belediyesi “Kültür ve Tabiat Varlıklarının Korunması” kategorisinde Fatih Mahallesi Tarihi Kale İçi Düzenleme Projesi  ile Yılın İlçe Belediyesi ödülüne layık görüldü. Ödülü Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar aldı.

 

Demir ve beton baskısına direneceğiz

Başkan Işıklar, “Ödülü bizlere layık gören seçkin jüri üyelerimize, projede emek harcayan ekip arkadaşlarıma ve ilçemizin daha yaşanır bir Silivri olması konusunda bizlere güvenen ve destekçimiz olan hemşerimize teşekkür ediyorum. Ödülümüzü takdim eden Tiyatro Oyuncusu Gülşen Tuncer’e ayrıca teşekkür ederim.

Üstümüze gelen beton ve demir baskısına karşı sizlerin desteğiyle tarihi varlıklarımızı, kültürel değerlerimizi ve topraklarımızı korumaya devam edeceğiz.” Dedi

Özel Kalem Derğis iYerel Yönetim Ödülleri jürisi şu isimlerden oluşuyor.

Prof. Dr. Cevat Geray, Prof.Dr. Ruşen Keleş, Prof.Dr. Neslihan Dostoğlu, Prof.Dr. Mete Tapan, Prof.Dr. Handan Türkğlu, Sadun Emrealp ve Erdoğan Bilenser

Ödül töreni Valide Sultan Gemisi’nde gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.