banner460
banner128

SİLİVRİ'NİN LAVANTALARI İBB'DE

 

Lavanta Silivri Belediye Başkanı Sayın Özcan Işıklar’ın ilçenin  tarıma elverişli tarım topraklarının emlak mafyasının eline geçerek betonlaşmanın önlenmesi ve geleneksel tarım anlayışına alternatif olması açısından yaşama geçirdiği ve CHP’nin de Tarım Politikası olarak benimsediği çalışmalar kapsamında üretilen endemik bitkiler arasında önemli bir yer tutuyor.

Geçtiğimiz günlerde Silivri Belediyesi Tarım Üretim ve Araştırma Merkezi (TÜRAM)’da 3. Lavanta Hasat Şenliği yapılan bu endemik bitkiyle ilgili organizasyon burayla sınırlı kalmadı.

 

Ziraat Mühendisi  Gözde Göçmen ve ekibi tarafından hazırlanan onlarca lavanta demeti CHP Silivri Belediye ve İBB Meclis Üyesi Saadet Gencoğlu tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne de ulaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.