banner460
banner128

Silivri'de cumhuriyet kokusu var

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, " Beka diyerek gerçeklerin üzerini örtmeye çalışıyorlar! domates, biber, patlıcan sorunu var, üretim sorunu var, yoksullukla yok olmuş aileler var..! Eşkıyalar var diye korkutmaya çalışıyorlar..! 82 milyonluk cumhuriyet var biz kimseden korkmayız.."dedi

Semizkumlar Mahallesi’nde hemşerileriyle buluşan CHP Adayı Özcan Işıklar ‘Silivri’nin Başkanı’ sloganlarıyla, büyük coşkuyla karşılandı. CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Semizkumlar Mahalleli Meclis Üyesi Adayı Cabbar Doğan ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Başkan Işıklar’a eşlik etti.

 

Işıklar: “Silivri’de cumhuriyetin kokusu var..”

CHP Adayı Işıklar seçim otobüsünden seslendiği hemşerilerine: “Gecenin bu saatinde bu soğuk havada, bu heyecanı, bu coşkuyu görünce Silivri’yi macera atmak isteyenler ne haldeler acaba? Silivri’de huzuru korumak deyince, ne huzuru dediler, ne olduğunu anlattık.. Silivri’de Kafkas’ından Kars’ına Tokat’ından Samsun’una, batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine 81 ilin kokusu var Silivri’de. Büyük bir cumhuriyet.. güzelim cumhuriyetin kokusu var işte huzur buradan geliyor. Büyük bir medeniyetin, birlik ve beraberliğin kokusu var. Bu huzuru kimse bozamayacak! Bizi biz yapan değerlerimizi korumanın adı huzur. Maceraya atmak isteyenlere karşı 10 yıldır mücadele verdik. İnanç değerlerimize zarar vermeye, bizi birbirimize karşı yabancılaştırmaya, bir partinin arka bahçesi yapmalarına karşı biz bir aradayız. Hepimizin Silivri’sinde hepinizin belediyesini kurduk, etle tırnak olacağız demiştik..

 

“Hizmet Sektörlerini Yandaşlarına Peşkeş Çektiler”

Semizkumlar mahallemiz karanlık görüyorsunuz, biliyoruz eksiklerini. Hizmet sektörlerinde özel şirketlere peşkeş çekersen böyle olur, karanlık olur. İki ampulü yakmamayı kar sayıyorlar, dertleri hizmet yapmak değil yandaşlarına ihale verip peşkeş çekmek.. Enerjisi yüksek hayat nerede bakın, Bakırköy, Kadıköy, Sarıyer.. Nerelerde hayat var medeniyet var, nerelerde yaşam var, hayat bulmak için nerelere gidiyorlar bir bakın? İki İstanbul yaratıldı, bir tarafta insana değer veren diğer tarafta insanı betona demire mahkum eden bir anlayış, zenginliklerine peşkeş çeken bunu da hizmet sayan bir anlayış..! Tek dertleri Silivri’de 10 senedir koruduğumuz bu huzur! Çoluğumuzun çocuğumuzun geleceğini yarınlarını eğiterek, geleceklerini sağlamaya çalışıyoruz. Silivrimiz de hizmet sektörleri, sanayiler gelişecek.

 

“ Üretim sorunu var, yoksullukla yok olmuş aileler var..!”

İstanbul’un yanı başında tarım mı? Deli midir nedir dediler. Beka diyerek gerçeklerin üzerini örtmeye çalışıyorlar! domates, biber, patlıcan sorunu var, üretim sorunu var, yoksullukla yok olmuş aileler var..! Eşkıyalar var diye korkutmaya çalışıyorlar..! 82 milyonluk cumhuriyet var biz kimseden korkmayız..! Beş tane üniversite alanı kurduk, onlar ise Silivri’ye Suriyelileri getirmeye çalışıyorlar. Bu mu hizmet..? İsmini vermiyorum Silivri’nin de IŞİD'i DEAŞ’ı var. Onlar da Silivri’yi bölmek istiyorlar. Bu umut veren, Türkiye’nin kurtuluşu için el ele vermiş iki partinin ittifakını bozmaya çalışan bir zihniyet var. Silivrimizde huzur, üretim istiyoruz.  Bu gidişatı akamete uğratmak isteyenlere karşı oyuna gelmeyeceğiz, oyunu bölmeyeceğiz. Silivri’yi bir arada tutmak istiyoruz. Birlik içinde, varlık içinde, huzur içinde ileriye taşıyacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.