banner460
banner128

SİLİVRİ CHP'DEN BAYRAMDA  35 MAHALLEYE ÇIKARMA

 

Silivri İlçe Örgütü Kurban Bayramı vesilesiyle ilçenin 35 mahalesinde ve derneklerde vatandaşlarda bir araya geldi. Ziyaretlere Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Başkanı Suna Göçengil, Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, Belediye Meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri katıldı.  Ziyaretlerle ilgili olarak sosyal medya hesabından bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Özcan Işıklar, vatandaşların; huzur içinde, üretim yapmak ve topraklarını korumak istediğini, gökyüzünün karartılarak kente ihanet edilmesini istemediklerini belirtti.

Işıklar’ın açıklaması şöyle:

Kurban Bayramında Silivri’mizin 35 Mahallesinde ve derneklerinde hemşehrilerimizyle bayramlaşma buluşma fırsatı bulduk.

Başta İlçe başkanım, yöneticilerimiz Meclis üyesi arkadaşlarım ve şahsımı ilgiyle İlçemizin geleneksel misafirperverliğiyle karşılayan tüm hemşehrilerimize gönül dolusu sevgilerimizi sunuyorum.

Bu vesileyle şunu gördük.  Silivri’miz; huzuru, kollektif yaşamı,  barışı geleneksel Cumhuriyet değerlerinin korunmasını istiyor. İlçemizin betona demire mahkum edilmesini istemiyor. Bu topraklarda üretim yapılmasını, korunmasını istiyor.

Gökyüzünü karartmayalım

Suriyeli misafirlerimize burada 4.cü 5.ci etap konut yapıp rüzgar koridorlarını kesip gökyüzünü karartıp bu kente ihanet etmeyelim .  Onları davul zurnayla güle oynaya ya memleketlerine uğurlayalım diyor hemşehrilerimiz...

Bunları duymak dinlemek isteyen varsa çıksın gezsin biz gezdik dinledik gezmeye dinlemeye de devam edeceğiz.  Binlerce hatta on binlerce hemşehrimin elini sıkıp dinledim.

En büyük en yakıcı talep;  huzur, üretim, tarım,  toprak. Bu da bizim bu kentte var oluş sebebimiz olmaya da devam edeceğiz”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.