banner460
banner128

Silivri Cemevi’nde Hızır Orucu

 

Silivri’de Alevi vatandaşlar; Alevi vatandaşların her yıl  tuttukları Hızır Orucu ardından verilen Hızır lokması etkinliğinde  bir araya geldi.

Alevi vatanaşlar Silivri Hacı- bektaşi  Anadolu Kültür Vakfı’nın düzeneldiği Hızır lokmasında bir araya geldiler.  Çok sayıda vatandaşın katılıdğı etkinilğe; Silivri Belediye Başkanı  ve CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, DSP Belediye Başkanı Adayı Selami Değirmenci,  CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İyi Parti Silivri İlçe Başkanı ozan Ersaraç, DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop, Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şube Başkanı Özgün Deniz Gündüz’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda siyasetçi ve STK Başkanı katıldı.   Etkinlikte Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şube Başkanı Süheyl Kırkıcı, tümkonuklarını  cemevi girişinde karşılayarak teker teker hepsine hoşgeldin dedi. Etkinliğe katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: “Silivri Cemevimizde her yıl Şubat ayında tutulan Hızır Orucunun sonunda yenilen Hızır Kurbanı yemeğinde hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Katkıda bulunan emeği geçen bütün herkesin emeklerini, lokmalarını Allah kabul etsin. Sofralarınız, gönülleriniz Hızır bereketiyle dolsun” dedi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.