banner460
banner128

SİAD: Türk Milleti bu savaştan da pür alınla çıkacaktır

Son günlerde  ABD ile yaşanan kriz konusunda bir açıklamada bulunan Silivri İşadamları Derneği  (SİAD)‘Devletimizin ve Liramızın yanındayız” mesajı verdi.

 

SİAD Yönetim Kurulu imzasıyla yapılan basın açıklaması şöyle:

“Bu milletin ve bu toprakların kaynaklarını kullanan bizler: dün devletimizin yanındaydık, kuşkusuz ki bugün de yanındayız ve bugünden sonra da yanında olmaya devam edeceğiz.

Ülkemizin ekonomisi büyüktür, sağlam ve dinamik temellere oturmuştur. Bu temeli yıkmak isteyen hadsizlere; 15 Temmuz da karşı duran bizler, yine dimdik; üretimimizle, ihracatımızla, paramızla karşı duracağız.

Daha çok istihdam sağlayacağız, daha çok çalışıp, daha az kazacağız belki ama daha çok ihracat yapacağız.

Bugünler büyük Türkiye Cumhuriyeti şahlanışının tekrar başladığı günler, ama karşımızda olanların inişe geçtiği günlerin başlangıcı olacaktır.

Mili  olan şeylerimizin başında Liramız gelmektedir. Ona sahip çıkmak hepimizin görevidir. Üstünde Atamızın ve şanlı ay-yıldızımınız olduğu paramız; her paranın üstünde maddi değerini de bulmalıdır.

Bunun için top yekün; LİRAMIZ; sahip olduğumuz tek para olarak kabullenilmelidir.

Reel ekonomimizin rayında gidebilmesi için, çok iyi bilindiğine inandığımız ama bir daha vurgulamakta fayda gördüğümüz istişare kanallarının hep açık tutulması ve piyasa disiplinlerine uyulması ekonomi yöneticilerimizin dikkate elması gerekli  enstrümanlar.

Cesaretini Mete Han’dan almış olan, destanı Bilge kağan ile, gücü Alper Tunga, inancı Alparslan ile dünyaya öğreten, kararlılığı yeni çağ açan Fatih’ten, mücadeleyi ise develimizin kurucu Mustafa Kemal Atatürk’ten alan büyük Türk Milleti; her savaştan açık alınla çıkmıştır, bundan da pür alınla çıkacaktır.

“Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklalden mahrum bir millet, medeni insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye layık sayılamaz. Mustafa Kemal Atatürk.”

SİAD Yönetim Kurulu  “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.