banner460
banner128

SİAD BAKAN YARDIMCISI HASAN BÜYÜKDEDE'Yİ AĞIRLADI

 

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD)  Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardıncısı Hasan Büyükdede’yi ağırladı. SİAD Başkanı Kocabaş burada yaptığı konuşmada şimdiye kadar Külliye’de yapılan SİAD toplantılarına davet edilmediklerini  sorunlarını yukarı makamlara anlatamadıklarını dile getirdi .

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği,(SİAD) Bilim Sanayi Teknoloji Bakan Yardımcısı aynı zamanda bölgemiz sanayicilerinden Hasan Büyükdede'yi ağırladı.

Şömine Restaurant'ta kaydedilen toplantıda konuşan konuşan SİAD Başkanı Hakan Kocabaş; Silivri’nin 520'ye yakın sanayi kuruluşunu sınırları içinde barındırdığını  belirterek, Silivri sanayisin bugün Türkiye ihracatının %2,5'una yakınını yaparak birçok ili geride bıraktığını dile getirdi.  Kocabaş, ülke ekonomisine böylesine güçlü bir katkı yapmalarına rağmen; Külliye'de yapılan SİAD toplantılarına bugüne kadar davet edilmediklerini, bu yüzden de öneri ve sorunlarını  üst makamlara iletme şanşı bulamadıklarını ifade etti.

Sanayii bölgeleri bir sisteme bağlanmalı

Bilim Sanayi Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede de Türkiye'de sanayi sektörünün genel durumu ve geleceğe yönelik beklentileri ile ilgili  değerlendirmelerde bulundu.   Bir çok yerde sistemin oturmasına rağmen, Silivri’nin  fluluk olan bir bölge olduğunu belirten Büyükdede;  ilçenin dağınık ve plansız sanayii alanlarına sahip olduğunu belirtti.  Büyükdede; sanayi bölgelerinin, OSB olmamış veya küçük sanayi sitesi vasfında olmayan sanayi bölgelerinin bir zapturapta alınması, bir sisteme bağlanması, bunlara bir kimlik kazandırılması gerektiğini ifade etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.