banner460
banner128

ŞERİF ATEŞ AVCILAR İÇİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP  Avcılar eski  Belediye Meclis Üyelerinden Şerif Ateş , önümüzdeki yerel seçimlerde Avcılar’da belediye başkanlığına aday aday oldu.

Ateş aday adaylığını, Avcılar Lıfe Statıon Cafe’de basın mensuplarıyla bir araya gelerek kamu oyuna duyurdu.    Şerif Ateş basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi.
“Benim Evim Avcılar" dediğim eşsiz ilçem için, Ailem bildiğim tüm ilçe sakinlerimiz ve özellikle de, Atatürk'ümüz ve Cumhuriyet Halk Partimiz ilkeleri ışığında dalgalanan şanlı bayrağımızı daima en zirvede tutmak için ; gelenekten gelece hedef alan altı okun izinde aydınlık bir Türkiye için Avcılar’ımızı değiştirmek, dönüştürmek ve geliştirmek üzere kutlu ve umutlu bir yolculuğa ilk adımımı attığımı Sizlerle paylaşmak isterim.

Eşsiz İlçemiz Avcılar’ımıza Belediye Başkan Aday Adayı olarak başlattığım bu
büyük yolculuğun, öncelikle :
“hiçbir Parti ayrımı gözetmeksizin, din, dil, ırk, mezhep ve kimlik ayrımı yapmaksızın, tüm İlçe halkımıza, Cumhuriyet Halk Partili dava arkadaşlarımıza, omuz omuza olduğumuz herkese ve Siz çok kıymetli Yerel Basınımız Emekçilerine hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.

Şüphesiz ki bu kararı bir günde almadım.

Başlarken de belirttiğim gibi :
“Benim Evim Avcılar, Avcılar'ımın derdi de benim derdim” demiştim.
İşte bir insan nasıl ki, kendi evinin içini, o evin üyelerini, iyisini, kötüsünü, derdini tasasını ve o dertlerin çözümünü bilebilirse
ben de o kadar iyi biliyorum İlçemi!

İşte bunun için :
İlçemize çok büyük bir vizyon ve değer katmak üzere, dallarında uzman, tanınmış kültür ve bilim insanlarından oluşan bir danışma kurulu ile heyecanla ve büyük emeklerle tasarladığımız pek çok projemiz olduğunu da altını çizerek ifade etmek isterim sizlere.

"Avcılar Benim Evim" başlığı altında :
sadece bir Belediye Başkan Aday Adayı olmadığımı ; güzel İlçemiz Avcılar'ı
Değiştirmeye
Dönüştürmeye ve
Geliştirmeye de Aday olduğumu belirtmek istiyorum.

* Olumsuz algıyı DEĞİŞTİR,
* Olumlu projelere DÖNÜŞTÜR ,
* İlçenin varlığını GELİŞTİR sloganıyla gönüllü bir “Hizmet Avcıları” hareketini başlatacağımızı da heyecanla paylaşmak istiyorum.

Ayrıca tüm Belediye Başkan Aday Adayı Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
Demokrasi ikliminde ve mutlak İlçemizin kazanması odaklı bir anlayışla hareket edeceğimi de önemle dikkatlerinize sunuyorum.
Çok Kıymetli Basın Mensubu Arkadaşlarım,
Yolumuz, şüphesiz ki hizmet yoludur.
Cumhuriyet Halk Partimiz ve İlçemiz için
açık ve aydınlık olsun! “



 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.