banner460
banner128

Sanatla ruhlara gıda

 

Yılsonu gösterileri ve sergileri ile sunuma hazırlanan Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi ve Kent Enstitülerinde eğitim alan kursiyerlerin düzenlemiş olduğu ‘Yılsonu Gösterileri’ tüm hızıyla devam ediyor.

Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi ‘Gitar’ bölümü öğrencilerinin eğitmen Murat Akça’nın yönetiminde düzenlemiş olduğu yılsonu konseri büyük beğeni topladı. Avcılar halkının yoğun ilgi gösterdiği konserde birbirinden güzel eserler seslendiren öğrenciler izleyicilere müzik dolu bir akşam yaşattı. Kendi sanatçısını kendi yetiştiren bir ilçe olan Avcılar'ın genç yetenekleri, konserin bitiminde uzun süre ayakta alkışlandı.

TİYATRODAN MODERN DANSA, HEYKELDEN BALEYE

Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezinde ve Kent Enstitülerinde her yıl binlerce öğrenciye ücretsiz eğitim veriliyor. Sanatsal eğitimin yanı sıra gençlere LYS ve TEOG hazırlık sürecinde yardımcı olabilmek için Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Türkçe dersleri de veriliyor. Öğrencilerin kendilerini sanatsal açıdan geliştirebilmeleri için yine ücretsiz olarak tiyatro, halk oyunları, resim, heykel, müzik, bağlama, çini boyama, bale, modern dans, Türk halk müziği, Türk sanat müziği, keman ve gitar gibi birçok farklı alanda eğitimler veriliyor. 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.