banner460
banner128

PINARTEPELİLER UYSAL'A DERT YANDI


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal Pınartepe Mahallesi’ni ziyaret etti. Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Uysal’ın, mahalleyi gezerken evinin önündeki çöp yığınını temizlemeye çalışan vatandaşla yaptığı sohbet dikkat çekti. Vatandaş, “Sanki biz cezalandırıldık. Öyle bir durum var yani. Seçim zamanı gelince biz konuşacağız” sözleriyle Başkan Uysal’a dert yandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükçekmece’yi mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bire bir iletişim kuran Mevlüt Uysal, Pınartepe Mustafa Yavaş Camii’nde öğlen namazının ardından cemaatle hasbihal etti.

Pınartepe Mahallesi ziyaretinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Uysal, esnafları da gezerek şikayet ve dileklerini dinledi.

Başkan Uysal, mahalle ziyareti sırasında evinin önündeki çöp yığınını temizleyen bir vatandaşa da selam vererek sohbet etti. Başkan Uysal’ın “Bu işlemi belediye neden yapmıyor?’ diye sorması üzerine vatandaş, “Bunu belediyeye sormak lazım. Biz belediyeye müracaat ettik ve çağırdık, burayı da gösterdik. Geldiler, baktılar ancak sonrasında gelen-giden olmadı. Şimdi bize kaldı” yanıtını verdi. Başkan Mevlüt Uysal da bunun üzerine, “Buraların aslında belediye tarafından yapılması lazım” diye konuştu.

Vatandaşın, “Her taraf oldu bir bizim burası kaldı. Sanki biz cezalandırıldık. Öyle bir durum var yani. Neden böyle oldu bilmiyoruz. Çevremizdeki her yer yapıldı. En azından kendine ait olan yeri yapsın. Geri kalanı zaten biz hallederiz. Seçim zamanı gelince biz konuşacağız” demesi üzerine de Başkan Uysal, “Buraların bir şekilde yapılması lazım. Uzmanı gelip burayı düzenlemeli” diyerek vatandaşı teselli etti.

Başkan Mevlüt Uysal vatandaşla gerçekleştirdiği sohbetin ardından Pınartepe Mahallesi’nde bulunan bir kıraathaneyi ziyaret etti. Vatandaşların şikayet ve isteklerini dinleyen Uysal daha sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.