banner460
banner128

Pil toplayıp ödül kazandılar

 

Silivri Belediyesi’nin Atık Pil Toplama Kampanyası kapsamında Silivri genelinde en çok pil toplayan üç okul belli oldu. İlçe genelindeki ilk ve orta dereceli tüm okullarda toplam 2.664 kg atık pil toplandı.

Silivri Belediyesi tarafından, 2016-2017 eğitim- öğretim dönemi başında başlayan Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası tamamlandı. Kampanya sonunda ilçe genelindeki ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarında toplam 2.664 kg atık pil toplandı. Yürütülen kampanyada birinciliği 510,30 kg ile Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinciliği 365,70 kg, üçüncülüğü de 258 kg ile Çağrıbey Ortaokulu kazandı. Dereceye giren okullara sertifikaları teslim edilirken, ödülleri Mayıs ayı sonunda gerçekleştirilmesi planlanan Dünya Çevre Günü Etkinlikleri kapsamında verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.