banner460
banner128

ÖZGÜR ÖZEL  TURAN HANÇERLİ'Yİ  ANLATTI

 

CHP GrupBaşkanvekil iÖzgür Özel, “Biz Turan Hançerli’yi Çorlu tren kazasında, herkes o aileleri yalnız bıraktığında, koşarak gidip mağdurlara sahip çıkmasından biliriz. Turan umudu, barışı, sevgiyi söyler; onlar korkuyu, savaşı ve nefreti söyler. Onlar sizi ayrıştırmak için uğraşır, Turan sizi birleştirir. dedi

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde düzenlenen mitingde Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli’nin Avcılar’ın kaderini değiştireceğini söyledi.

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Milletvekilleri Sibel Özdemir, Ali Şeker, Özgür Karabat, Zeynel Emre, Sezgin Tanrıkulu ve Emine Gülizar Emecan ile CHP Avcılar İlçe Örgütü Başkanı Hasan Şeker, Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli ile Yeşilkent’te düzenlenen mitingde bir araya geldi.

Düzenlenen mitingde Turan Hançerli’ye destek mesajları veren CHP’li heyet, Hançerli’nin Avcılar’ın kaderini değiştirecek isim olduğunu söyledi. Hançerli için “Avcılar adına büyük şans” Özgül Özel, adaylarının azim dolu yaşam hikayesinden övgü dolu ifadelerle bahsetti.

“Turan umudu, barışı, sevgiyi söyler; onlar korkuyu, savaşı ve nefreti söyler. Onlar sizi ayrıştırmak için uğraşır, Turan sizi birleştirir. Onlar Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i, Alevi’yi ve Sünni’yi şeytanlaştırır, Turan hepsine kardeşim der. Hepsiyle kucaklaşır.” diye konuştu.

“Acılara rağmen hayata tutundu “

Turan Hançerli’nin azim ve başarı dolu yaşam öyküsünü anlatan Özgür Özel, “Turan Hançerli’nin yaşadıklarını bir başkası yaşasa hayata küser; orada kalırdı. Turan Hançerli çökmedi, orada kalmadı; çektiği acılara rağmen yılmadı ve hayata tutundu.” dedi.

Turan Hançerli’nin sivil toplumcu kimliğini öven Özel, “Avukat olduktan sonra para kazanmak yerine kendini engellilere, onların sorunlarına ve derneklerine adadı.” ifadelerini kullandı.

“Soma’da Çorlu’da Aladağ’da Turan Hançerli vardı”

Soma, Çorlu ve Aladağ davalarında Turan Hançerli’nin  gönüllü olarak mağdurların yanında yer aldığını belirten Özel “Turan Hançerli hukuku bitirdikten sonra para kazanmak yerine, parası pulu olmayan haksızlığa uğramış mağdur edilmiş kim varsa onun yanında oldu. Mazlumu ve mağduru savundu.”

“Biz Turan Hançerli’yi Soma faciasında aileler yalnız kaldığında ben buradayım demesinden, ihmali olanlar cezasını çekecek; mağdur aileler hakkını alacak demesinden tanırız.”

 

“Biz Turan Hançerli’yi Aladağ yurt faciasında; parasızlıktan çocuklarını bir cemaatin yurduna verip, üstüne kilitler kapatılıp, sabiler yandığında ailelerin feryadını Türkiye’ye duyurmasından biliriz.”

“Herhangi birini aday göstermedik”

Turan Hançerli’nin CHP örgütü ve yönetimi içinde önemli bir isim olduğunu belirten Özel, “Biz Avcılar’da herhangi birini aday göstermedik. Avcılar’dan büyük bir başarı hikayesi çıkarmak için Turan Hançerli’yi aday gösterdik.” diye konuştu.

 

Yeşilkent sakinlerine seslenen Özgür Özel:

“Siz 31 Mart’ta Turan Hançerli’yi seçerek; Avcılar’a toplumsal bir önder, kendinize bir yol arkadaşı, bir kardeş, bir evlat ve bir yoldaş seçeceksiniz. Bugün CHP olarak size bir belediye başkanı değil, geçmişteki zorlukları kendi azmiyle aşmış bir başarı insanı; yapacaklarıyla Avcılar’ı değil Türkiye’ye, dünyaya tanıtacak bir azim insanını emanet ediyorum. Turan Hançerli, 5 yıl sonra Avcılar’da başardıklarıyla sizin yüzünüzü güldürecek; bizim de yüzümüzü ağartacak.” diye konuştu.

 “Biz Turan Hançerli’yi Çorlu tren kazasında, herkes o aileleri yalnız bıraktığında, koşarak gidip mağdurlara sahip çıkmasından biliriz”

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.