banner460
banner128

ORUÇ OYMAK KÜÇÜKÇEKMECE'DEN ADAY ADAYI

 

Bölge siyasetinin sevilen yüzlerinden Oruç Oymak, ‘Benim bir Küçükçekmece Hayalim var’ diyerek  Küçükçekmece’den CHP Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı ve Küçükçekmece Belediye Meclis Üyeliği yapmış olan Oruç Oymak önümüzdeki yerel seçimler için Küçükçekmece’de CHP’Den Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

 

Oruç Oymak konuyla  ilgili olarak yaptığı açıklamada;

“Benim bir Küçükçekmece hayalim var,

Sokaklarında çocukların korkusuzca koşup oynadığı, kadınlarımızın kendisini günün her saatinde güvende hissettiği, sosyal hayata daha çok katılım ve ev ekonomisine katkı sağladığı, esnafın kepenk açarken yüzünün güldüğü, insanların yeniden güler yüzle birbirini selamladığı, gençlerimizin ilçenin her yerinde kendisine ait bir alan bulduğu Küçükçekmece’yi yeniden el ele kurmak istiyoruz.

Küçükçekmece’yi beton ve rant sarmalından kurtaracak, halkıyla birlikte aydınlık yarınlara umutla bakacağı “İnsan Odaklı” projelerimizle ve “Yerinden Değil, Yerinde Yönetim” anlayışıyla buluşturmak için bu hizmet yolculuğuna talibiz. “Halka hizmet, Hakka Hizmettir” şiarıyla çıktığımız bu yolda, bizimle birlikte yürüyen tüm örgüt emekçilerimize, dostlarıma, aileme ve hiç bir zaman desteğini esirgemeyen kıymetli eşime teşekkür ederim.  Yolumuz açık olsun.” Dedi.

 

                                                                                                                                                                               

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.