banner460
banner128

Orakçı: Sandıklarda Evet’i patlatacağız

 

Beylikdüzü eski Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, referandumda  “Sandıklarda Evet’i patlatacaklarını “ söyledi.

Beylikdüzü Belediye eski Başkanı Vehbi Orakçı, World Point’te Evet kampanyası çerçevesinde yemekli bir toplantı düzenledi.  Yemeğe; Gümrük ve Ticaret bakanı Bülent Tüfenkçi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat, Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz ve partililer katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Beylikdüzü eski Belediye Başkanı Vehbi Orakçı yaptığı konuşmada, referandumda ilçede sandıklarda evet’i patlatacaklarını söyledi. Orakçı,  “Buralar bundan 25 sene önce küçük bir köy iken şu an 300 bin nüfusuyla, limanıyla, sanayi bölgesiyle, gümrük bölgesiyle, her alandaki imalathanesiyle, modern ve örnek bir kent oldu. Olmaya da devam edecek” dedi.

Çift başlılıktan çok çektik

Referandumla ilgili düşüncelerini de açıklayan Orakçı, yeni sistemin önümüzdeki yüzyılı inşa edeceğini belirterek,  “16 Nisan günü sandıklarda eveti patlatacağız. Özellikle Beylikdüzü'ndeki evet oyları büyük bir patlama yapacak. Bunun önündeki tüm engelleri tek tek ortadan kaldıracağız.  AK Parti ile halkımız bu değeri keşfetti ve bu değere katkı vermek için desteğine devam etti. Ancak sistemin ve bürokratik bazı engellerin nedeniyle büyümemiz engellendi. Çift başlılıktan çok çektik. Ancak artık buna son vereceğiz. Bizler Türkiye'yi büyütmek için yola çıktık diyoruz ve Türkiye'yi geliştirmek adına cumhurbaşkanlığı 16 Nisan'da sizlerin güçlü desteğiyle birlikte evet diyoruz. Bizim derdimiz ülkemizi büyütmek, bizim derdimiz üretimi büyütmek, bizim derdimiz daha fazla gencimize iş bulmak aşk bulmak. Bizim derdimiz eğitim kalitesini, milletin refah seviyesini yükseltmek. Bizim derdimiz milletin değerleriyle alay edenlerin bir daha iktidara gelememesini sağlamak. Bizim derdimiz bir daha enflasyonlar olsun istemiyorsak, koalisyonları istemiyorsak, bir daha bu ülkede provokasyonlar istemiyorsak, manipülasyonlar istemiyorsak 16 Nisan'da evet diyeceğiz inşallah” şeklinde konuştu. Orakçı ülkeye katkılarından ve toplantıyı şereflendirmelerinden dolayı Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Milletvekili Abdullah Başçı ile tüm konuklara teşekkür etti.

Başçı: Büyükçekmece’de geziciler nerdeydi?

Milletvekili Abdullah Başçı ise yaptığı konuşmada,   Fırat Kalkanı Operasyonu sırasında El Bab’da İŞİD’e tam 60 ülkenin destek olduğunu iddia etti. Bunlara karşı büyük bir başarıyla operasyonunun tamamlandığını ileri süren Başçı,  Ak Parti iktidarına karşı üke içinde de bir çok engeller çıkarıldığını hain girişimler yapıldığı söyledi.  Bunlardan birinin de gezi eylemleri olduğunu savunan Başçı, ‘ Ağaç için yaptıklarını söylediler değil mi. Büyükçekmece’de 1000 tane ağaç kesildi nerdeydi bu geziciler?” diye sordu.

Tüfenkçi: Evet rant kapılarını sonlandıracak

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ise AK Partililer olarak her alan ve her yerde evet oyları için canla başla çalışmaları gerektiğini vurguladı. CHP'yi de hedef alan Tüfenkçi, “CHP yargının bağımsız olmasından rahatsızlık duyuyor. Niçin? Çünkü bugüne kadar yargı eliyle iktidar olmadıkları halde iktidarmış gibi davranan bir zihniyeti temsil ettiler. Değerli kardeşlerim biz bu sistemden memnun değiliz, razı değiliz, değişmesini istiyoruz. Ama birileri bu sistemin boşluklarından faydalanarak, kendilerine rant kapısı edinmiş olabilirler. O rant kapılarını da o faydalarını da evet diyerek sonlandıracağız” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.