banner460
banner128

 ORAKÇI ANKETTEN YÜZDE 63 OY ALDI

Beylikdüzü Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylarından  Beylikdüzü eski Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Vehbi Orakçı, SMS yoluyla yapılan ve   100 binin üzerinde katılım olan ankette yüzde 63 oranında oy aldı.

‘Vehbi Orakçı’ya Beylikdüzü’nde belediye başkan adayı olarak görmek istermisiniz?’ sorusu geçtiğimiz günlerde yapılan bir anketle Beylikdüzü halkına soruldu.  100 bin üzerinde  vatandaşın SMS yoluyla katılıdğı ankette,   63.108 kişi soruya ‘Evet’ oyu kullandı.   ‘Hayır’ oyları ise  36.061’de kaldı.  Ankete katılanlardan 1003 kişi ise çekimser kaldı.  

Anketten yüzde 63 oranında onay alan Vehbi Orakçı Beylikdüzü halkına teşekkür etti.  Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Orakçı,  anketi şöyle değerlendirdi.

“Teşekkürler Beylikdüzü...

Size sorduk...

100.000'den fazla SMS'le oy kullandınız...

Karar mekanizmasındaki büyüklerimizi yanıltmak için sonuçlarıyla oynanan sahte anketlerin aksine...

%63'lük rekor oranda bize EVET dediniz..

Beylikdüzü hizmete susamış...

Beylikdüzü vefasını gösterdi...

Allaha şükürler olsun...”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.