banner460
banner128

MHP'li başkan CHP'ye geçti

MHP'li başkan Mustafa Gül CHP'ye geçti

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül belediye meclis üyeleri ile birlikte CHP'ye üye oldu. CHP Parti Grubu öncesi Gül'e rozet takıldı. MHP'den seçilen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, düşürülen Rus uçağının pilotunun ailesine ev verme teklifinde bulunmuştu. Bu teklif nedeniyle partisinin kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk ettiği Mustafa Gül, 4 Temmuz 2016'da MHP'den istifa etmişti.

Atatürk'ün Partisi'nde olmaktan mutluyum

Gül, daha sonra yaptığı açıklamada CHP'ye katılacağını açıklamıştı. Gül "Benim kökenim zaten CHP'ydi. Bütün ailem CHP'lidir. Kısa bir ayrılık oldu ama doğduğum yere dönmüş oldum. Partimizin başında, doğruları söylemekten çekinmeyen, düzgün ve saygın bir liderimiz var. O’nun (Atatürk) partisinde olmaktan dolayı memnunum" demişti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.