banner460
banner128

Mevlüt Uysal: Flört yapmadan aşık oldum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde görev yapacak sandık görevlileriyle bir araya geldi. Burada hitap eden Uysal, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Büyükçekmece mitinginde, ‘Mevlüt Uysal Büyükçekmece’yi ne zaman gördü de aşık oldu?’ sözlerine atıfta bulunarak, “Ben flört yapmadan aşık oldum, ilk görüşte vuruldum” dedi.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, 31 Mart Yerel Seçimlerine 3 gün kala sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmalarını gecenin geç saatlerine kadar sürdürdü. Sabah, Ulus Mahallesinde esnafı ziyaret eden Uysal, öğleden sonra ise Büyükçekmece’deki bir fabrikada işçilerle biradaydı. Ardından Ahmediye Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Uysal, mahalleliye Büyükçekmece projelerini anlatarak yerel seçimler için destek istedi. Başkan Uysal daha sonra da Ulus Mahallesi’nde Giresunlular Derneği’nin açılışını yaptı. Açılışa ayrıca AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ile MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın da katıldı.

-BÜYÜKÇEKMECE BİZİM İÇİN BİR AŞK HİKAYESİ-
Mevlüt Uysal gün içerisinde sürdürdüğü yoğun programının ardından akşam saatlerinde 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Büyükçekmece’de görev alacak sandık görevlileriyle bir araya geldi. ‘Gençlik seninle gurur duyuyor’, ‘Teşkilat burada, Başkan burada’ sloganları ve ‘Bir aşk hikayesi’ şarkısıyla konuşması sık sık kesilen Başkan Uysal, “Büyükçekmece bizim için bir aşk hikayesi” diyerek karşılık verdi.

Başkan Uysal ayrıca, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Büyükçekmece mitinginde, ‘Mevlüt Uysal Büyükçekmece’yi ne zaman gördü de aşık oldu?’ sözlerine atıfta bulunarak, “Ben flört yapmadan aşık oldum, ilk görüşte vuruldum” dedi.

-EN ÇOK ÇALIŞAN BÜYÜKÇEKMECE TEŞKİLATI-
AK Parti İlçe Teşkilatı olarak üç aydır mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak Büyükçekmece’de yoğun seçim çalışması yürüttüklerini kaydeden Başkan Uysal, “Seçim çalışmalarına başladığımız ilk gün, ‘39 ilçe belediye başkan adayı içerisinde en fazla çalışan aday olacağım, Büyükçekmece AK Parti İlçe Teşkilatı da en fazla çalışan teşkilat olursa seçimi kazanırız’ demiştim. İl Başkanlığımızda yapılan toplantıda açıklanan rapora göre; İstanbul’da en fazla çalışan teşkilat Büyükçekmece teşkilatıymış” diye konuştu.

-SEÇİM SONUÇLARINI İLAN EDEN İLK İLÇE OLALIM-
Bugüne kadar sürdürülen özverili çalışmanın seçim günü de sürdürülmesi yönünde tavsiyede bulunan Başkan Uysal konuşmasına şöyle devam etti: “Evet, 3 aydır çalıştık, çalıştık ama bu çalışmanın neticesi Pazar günü akşam belli olacak. Pazar günü sandığa giden vatandaşın oyunu koruyacak olan bu akşam salonu dolduran sizlersiniz. Sabah sandığa erken sahip çıkalım, akşam sandık kapanınca işimizi sağlam yapalım. Her okulda avukatımız var. Okul ve kat sorumlumuz var. Her türlü imkânımız var. Türkiye’de seçim sonucu en çok merak edilen il İstanbul, İstanbul’da da en fazla merak edilen ilçe Büyükçekmece. Seçim sonuçlarını doğru bir şekilde ilk ilan edebilen biz olursak, bilin ki 5 yıl içerisinde Büyükçekmece’ye yapacağımız hizmetin başlangıcını seçim akşamı yapmış oluruz. Büyükçekmece 25 yıldır hizmetten mahrum olduysa, bu gençlerin bu teşkilatın ve sizlerin Büyükçekmece aşkı inşallah en kısa zamanda Büyükçekmece’yi İstanbul’un en güzel ilçesi yapacak.”

Başkan Uysal’ın 31 Mart Yerel Seçimleri’nde görev yapacak sandık görevlileriyle bir araya geldiği programa, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Doğan Kubat, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik ile MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın da katıldı.

Başkan Uysal buradaki programının ardından Büyükçekmece Alevi Bektaşi Kültür Derneği açılışına katılarak Alevi vatandaşlarla hasbihal ederek sorunlarını dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.