banner460
banner128

Küçükçekmece'de pazar yerlerinin sayısı artacak

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, seçim çalışmaları kapsamında Kanarya Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Töre Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada, Kanarya Mahallesi sakinleri sordu, Başkan Karadeniz cevapladı. 

“PAZAR YERLERİMİZİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ”

AK Parti’den 31 Mart Yerel Seçimleri için yeniden aday gösterilen Başkan Temel Karadeniz, ilçede 5 yılda yapılan projeleri anlattı. Semt pazarlarının kapalı pazar yerlerine dönüştürüldüğü ilçede, otopark ve pazar yeri komplekslerinin sayısının artırılacağının müjdesini veren Karadeniz, “ Fevziçakmak, Halkalı ve Sultanmurat Pazar Yerleri hizmet vermeye başladı. Tevfikbey Pazar Kompleksi’nin ise 13 Mart’ta açılışını gerçekleştireceğiz. Cennet Mahallesi’nde yapımı devam eden pazar yerimiz 2 ay sonra tamamlanmış ve hizmetinize sunulmuş olacak. Yeni dönemde ise her mahallede bir pazar kompleksi hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi. 

 

“TRENİMİZE KAVUŞUYORUZ”

Temel Karadeniz, bölgedeki ulaşım projelerine de dikkat çekerek, Kanarya sakinlerinin çok yakında yeniden tren ile buluşacağını müjdeledi. Karadeniz, “10 Mart’tan itibaren Kanarya Mahallesi ve Küçükçekmecemiz özlediği trenine kavuşuyor. Daha modern bir şekilde tren hattımız hizmet vermeye başlayacak” diye konuştu. 

 

“MİLLET BAHÇESİ HAZİRAN AYI’NDA HİZMETİNİZDE”

Yeni dönemde hayata geçirilecek olan Millet Bahçesi projesine de değinen Başkan Karadeniz, “ Kanarya Mezarlığı’nın karşısından Marmara Üniversitesi Çamlığı’na kadar olan arazide Millet Bahçesi yapıyoruz. 100 dönümlük alanda yapımı devam eden projemiz Haziran ayında tamamlanacak. Yaz aylarında ilçemizde hayat bulmuş olacak” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eqelubielos 5 yıl önce

http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin No Prescription http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

Avatar
evuadade 5 yıl önce

http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/