banner460
banner128

Küçükçekmece Belediyesi şehit ve gazi ailelerini ağırladı

Küçükçekmece Kaymakamlığı ve Küçükçekmece Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünde ilçede ikamet eden şehit aileleri ve gazileri yemekte ağırladı. 


Küçükçekmece Nikah Sarayı’nda gerçekleşen buluşmaya ilçe Kaymakamı Harun Kaya, Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Garnizon Komutanı Albay Kadir Okyay, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Özdoğanoğlu, İlçe Müftüsü Mustafa Temel ve yüzlerce şehit yakını katıldı.

“SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ”

 

Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, protokol üyeleri, şehit aileleriyle tek tek ilgilenerek, sohbet etti. Konuşmasına tüm şehitleri yad ederek başlayan Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, “Soframızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. Her daim başımızın üzerindesiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz” diye konuştu.  

 

“DUALARINIZ EN BÜYÜK SERMAYEMİZ”

 

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise “Çanakkale Zaferimizin seneyi devriyesinde şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyoruz. Çok şükür ki ülkemizde hala şehitlik ruhu ölmedi. Bu bayraklar ve toprak için şehadet şerbetini içmek isteyen gençlerimiz ve vatandaşlarımız var. Bu toplantıyı mübarek bir toplantı olarak görüyorum. Sizlerin dualarında yer alabilmek en büyük sermayemizdir. Rabbim bizleri şehitlerimize layık evlatlar olarak yaşamayı nasip etsin. Rabbim böyle acıları bir daha göstermesin” dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.