banner460
banner128

Kılıç halka en yakın başkan seçildi

 

Spikerler Platformu tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen Altın Başarı Ödülleri’nde, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, halka en yakın başkan ödülünü aldı.

Kırmızı Türk Spikerler Platformu tarafından Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen Altın Başarı Ödülleri gecesine medya, siyaset ve sanat camiasından birçok ünlü isim katıldı.

Seçici Kurul değerlendirmesi ve halka açık oylamalar sonucunda alanında en iyilerin ödül aldığı gecede birçok farklı kategoride ödüller verildi. Gecenin organizasyonunu Kırmızı Türk Haber Yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan Kaya üstlenirken sunuculuğunu Belma Belen ve Özkan İnanç yaptı.

Geceye Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Faruk Günday, Haber Global TV Spikeri Erhan Ertürk, Sabah Gazetesi’nden Funda Karayel, Oyuncu Şebnem Özinal ve daha pek çok isim katıldı.

Spikerler Platformu tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen Altın Başarı Ödülleri’nde, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç halka en yakın başkan ödülünü aldı. Kısa bir teşekkür konuşması yapan Başkan Kılıç; ‘’Makam odamızın kapısını kaldırdık. Her sabah saat 08.00’da vatandaşlarımızla randevusuz görüşüyoruz. Odamıza kameralar koyarak dünyanın her yerinden canlı takip edilebilir hale getirdik. Cep telefonumuzu internet sitemizden paylaşarak arayan herkesle birebir görüşüyorum. Halk meclisleri ve esnaf ziyaretleri, istişare toplantıları, Kadın Kent Gönüllüleri programları, Kent Konseyi meclislerimizle katılımcı yönetim anlayışını ortaya koyduk. Yatırım planlarımızı vatandaşlarımızın talep ve önerilerine göre hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın oylarıyla belirlenen bu büyük ödüle bizleri layık gören tüm halkımıza teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

Başkan Fazlı Kılıç ayrıca Habertürk ve ANDY-AR’ın ülke genelinde yaptığı kamuoyu anket araştırması sonucunda ‘‘Türkiye’de Halka En Yakın Belediye Başkanı’’ unvanını almıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.