banner460
banner128

Kaya: Yasaya Erdoğan’ın değil memleketin ihtiyacı var

Kaya: Yasaya Erdoğan’ın değil memleketin ihtiyacı var

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, yeni anayasa taslağının Erdoğan için yapılmadığını, milletin -memleketin ihtiyacı olduğu için yapıldığı söyledi. 

 

Ak Parti İlçe Başkanlığı World Point Center’da üyeleri için teşkilat programı düzenledi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, İlçe Başkanı İlker Gürbüz, Beylikdüzü eski Belediye Başkanı Vehbi  Orakçı,  Esnaf Odası Başkanı Rahmi Yazıcı, İlçe eski Başkanı Celal Babayiğit,  Tepecikspor Başkanı Temel Eyüboğlu  Belediye Meclis Üyeleri, ve partililer katıldı.

 

Gürbüz: Cumhurbaşkanına yakışır sonuç alacağız

Teşkilat Başkanı Mustafa Yazıcı’nın konuşmasıyla başlayın programda konuşan  Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz ,  yeni  anasaya taslağı ile ilgili olarak; yalan-yanlış ifadelerle taslağın halka yanlış anlatıldığını, bu nedenle kamuoyunda ve özellikle sosyal medyada bu sürecin doğru anlatılmasının asli görevleri olduğunu söyledi.  Gürbüz kendilerinin de teşkilat mensuplarını bu konuda doğru bilgilenmesi için çalışma yaptıklarını hatırlattı. Bu coğrafyada Türk Milletinin birlik beraberlik içerisinde olması durumunda; Malazgirtler, Fatih’in İstanbul ‘u fethi, Çanakkale direnişi, 15 temmuz direnişi gibi nice şanlı direnişleri  tarihe yazdığını kaydeden Ak Parti Büyükçekmece İlker Gürbüz,  birlik ve beraberliğin her şeyin üstünde olduğunu ifade etti.  Gürbüz bu arada Kılıçdaroğlu’nun 18 yaşında bir gencin vekil olması durumunda iki yıl sonra emekli olduğunu belirttiğini ifade ederek bunun yanlış olduğunu, emekli olması için bu gencin emeklilik yaşını doldurması gerektiğini söyledi.  Gürbüz son olarak Büyükçekmece’de cumhurbaşkanına yakışır bir sonuç elde edeceklerini ifade etti.

Kara: Her şeyin başı samimiyet

Ak Parti Teşkilat Başkanı Erol Kaya isi konuşmasında partilileri öncelikle ‘Samimiyet’ konusunda uyardı.  Ne olursa olsun halkla konuşunca;  bildikleri, inandıkları konular üzerine konuşmalarını isteyen Kaya, ‘Siz inanmazsanız savunduğunuza halkı asla inandıramazsınız.” Dedi.

Halkın geçtiğimiz yılki Haziran seçimlerinde  Ak Parti’ye ‘ayar çektiğini’ savunan Kaya, ‘Halk bize sizin burnunuz fazla kalktı hele bir sürtelim’ bunları diyerek oyumuzu düşürdü.  Ama sonraki seçimde, tekrar bizi iktidara getirerek,  yeniden kredi açtığını belirten Köse,  yeni anayasanın ile ilk defa gerçek anlamda milletin iktidar olması yolunu açacağını savundu.   Eskiden yüzde 40 oy almanın çok önemli olduğunu söyleyen Köse, kendilerinin ise Haziran’da yüzde 40 almalarına rağmen tek başına iktidar alamadıklarını söyledi. Köse, ‘Yeni anayasa ile hükümet kesinlikle yüzde 50’nin üzerinde oyla oluşacak. “ dedi.  Köse, cumhurbaşkanı yanında TBMM’nin de meclisi fesh etme hakkı bulunduğunu belirterek,  daha önce hiçbir cumhurbaşkanının yargılanmaması ve hesap vermemesine rağmen yeni anayasa ile cumhurbaşkanının hesap vermesi yolunun açıldığını savundu. Köse, ‘Bugünkü durumda Tayyip Erdoğan yargılanabilir mi? Hayır.  Ahmet Necdet Sezer, Süleyman Demirel, Turgut Özal, diğer hiçbir cumhurbaşkanı hesap vermemiştir. Ama yeni anayasa ile bunun yolu açılıyor’ diye konuştu.  Erol yeni anayasanın Tayip Erdoğan için yapılmadığı söyledi. Köse, ‘Bu yasaya Tayyip Erdoğan’ın ihtiyacı yok. Bu yasaya memleketin , milletin ihtiyacı var” dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.