banner460
banner128

KARDEŞ BELEDİYE GEYİKLİ’DEN AVCILAR’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

KARDEŞ BELEDİYE GEYİKLİ’DEN AVCILAR’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ  

                Avcılar Belediyesi ile kardeş belediye olan Çanakkale Geyikli Belediyesi Başkanı Ercan Yılmaz, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ ye verilen desteklerden ötürü teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çanakkale Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ yi makamında ziyaret ederek, verilen desteklerden ötürü tüm Geyikli halkı adına teşekkürlerini iletti. Geçtiğimiz Şubat ayında yaşanan deprem sonrası Avcılar Belediyesi, kardeş belediyesi olan Çanakkale Geyikli Belediyesinin en hızlı şekilde normalleşme sürecine girebilmesi için bölgeye giderek her türlü desteğin verilmesini sağlamıştı. Avcılar Belediye Meclisinde alınan kararla yol yapım çalışmalarında kullanılmak üzere İş Makinelerinin verilmişti. İhtiyaç duyulan tekstil ürünleri ve çeşitli erzaklar bölge halkına iletilirken, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de bölgeyi ziyaret ederek afetten etkilenen vatandaşları bizzat kendisi muayene etmişti.

SOKAK HAYVANLARINA KISIRLAŞTIRMA AMELİYATI

                Çanakkale Geyikli beldesine giden Avcılar Belediyesi Veteriner Hekim Heyeti ile de 100 kadar sokak hayvanına kısırlaştırma ameliyatı yapılırken, iç-dış parazit uygulaması, kuduz aşısı ve yiyecek ihtiyacına kadar birçok destekte bulunulmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.