banner460
banner128

Karadeniz Söğütlüçeşme'de projelerini anlattı

 

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, seçim çalışmaları kapsamında Söğütlüçeşme mahallesi sakinleriyle buluştu.

Söğütlüçeşme Mahallesi’nde düzenlediği kahvaltıda vatandaşlara seslenen Temel Karadeniz, 5 yılda gerçekleştirdiklerini ve yeni dönem projelerini anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Karadeniz’e kahvaltılı toplantıda, AK Parti 3. Bölge İstanbul Milletvekili Alev Dedegil, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut da eşlik etti. Söğütlüçeşma mahallesi sakinleri ise kahvaltıya yoğun katılım sağladı.

“KÜÇÜKÇEKMECE ÇOK ŞANSLI”

Kahvaltıda vatandaşlara seslenen AK Parti 3. Bölge İstanbul Milletvekili Alev Dedegil “Böyle bir salonda olmak beni inanılmaz duygulandırdı. Bu hiçbir siyasi partiye nasip olmaz. Zaten biz de bir siyasi parti değil, bir aile gibiyiz. Biz AK Parti olarak 15. seçime giriyoruz. 14 seçimden alnımızın akıyla çıktık. Bunun başka bir örneği yok. 14 seçimden beri arkamızda durduğunuz için size çok teşekkür ediyorum. Ben 15. Seçimde de hiçbir sıkıntı görmüyorum. Çok şanslıyız ki, böyle beyefendi, böyle çalışkan bir belediye başkan adayınız var. Türkiye’nin kalkınması ve daha ileriye gitmesi için yapacak çok işimiz var. Bu nedenle bun seçimden alnımızın akıyla çıkalım” diye konuştu. “Bugün 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin seneyi devriyesi. Bugün atalarımız düşmana dur dedi. Tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Rabbim onlara yakışır bir evlat olmayı bize nasip etsin” diyen Temel Karadeniz Söğütlüçeşme mahallesi sakinlerine gençler için yapılan yatırımları aktardı. “Küçükçekmece’ye bir gençlik merkezi geliyor. 100 milyon değerinde 2 bin gencin istifade edeceği bir gençlik merkezi yapılıyor. Bittiğinde içinde spor salonlarından sinema salonlarına dev bir proje olacak. İnşaatımız devam ediyor. 10 ay sonra inşallah tamamlanacak” diyerek gençlere müjde veren Karadeniz Çocuk Üniversitesi, Trafik Eğitim Parkı, Macera Parkı gibi örnek olmuş projelerini de vatandaşlara anlattı.GENÇLERE DEV YATIRIMLAR

Karadeniz sözlerini şöyle sürdürdü: “Atakent mahallesinde bulunan Trafik eğitim parkımız, toplamda 16.540 m2 alana sahip. 22 nisan 2015 ’te açılışını yaptığımız parkımızdaki eğitimlerde, 16 bisiklet, 15 akülü araç kullanılıyor. Ayrıca, parkımız Türkiye engelli çocuklar için trafik eğitimi verilen ilk park. Küçükçekmece çocuk üniversitesi ile üstün yetenekli çocukların keşfedilmesi, onların doğru okul tercih etmelerinin sağlanması, yetenek, ilgi ve kapasitelerine yönelik eğitim almaları sağlanıyor. İlçemizde İstanbul’da başka yerde göremeyeceğiniz, macera parkı ise başarı ödülüne layık görüldü. Soğuksu macera parkı, cumhuriyet mahallesinde bulunan 41 dönümlük soğuksu parkı içersinde, Selçuklu macera parkı ise atakent mahallesi 1. etapta bulunan 48 dönümlük selçuklu parkında bulunuyor. macera parkları dahilinde; kaya tırmanışı alanı, skate park, açık spor alanları, güvenlik ekipmanlı ağaçlar arası macera parkurları, zipline teleferik hattı, 15 metreden serbest düşüş platformu, 13 metrelik tırmanma duvarı, basketbol sahası ve ahşap oyun grupları yer alıyor”

AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut ise, “104 yıl önce bu vatan geçilmesin diye 150 bin Mehmetçik canını verdi. İnşallah biz de bize düşeni yapacağız, evlatlarımıza layık olacağız. Küçükçekmece’de beraber yaşıyoruz. 15 yıl önceki haliyle şimdiki hali akla kara kadar farklı. Temel başkan yine sizin dualarınızla, desteğinizle ikinci kez başkan olacak” ifadelerini 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.