banner460
banner128

 

Çatalca CHP ilçe Başkanı Hali Gök, yazılı bir açıklama yaparak,  Belediye Başkan ı ve CHP Belediye Başkan Adayı  Cem Kara’nın  rutin tedav isüreciyel bir süre çalışmalara katılmayacağını açıkladı.

Gök’ün yaptığı açıklama şöyle.

Çok Değerli Çatalcalı Hemşehrilerimiz,

Çatalca Belediye Başkanımız Sayın Cem Kara, önceden planlanmış rutin tedavi süreci nedeniyle kısa bir süre seçim çalışmalarında aramızda bulunamayacak olup; bu süreçte  saha çalışmalarını, Meclis Üyelerimize ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’na ve siz değerli halkımıza emanet etmiştir.

Bu süre zarfında bizler, Çatalca’mızda “Cumhuriyet Halk Partisi Ailesi” olarak takım ruhumuzu koruyacak, her zaman ve her şartta halkımız için çalışmaya devam edeceğiz.

 Kısa süre içinde eskisinden daha güçlü bir şekilde aramıza katılacak olan yol arkadaşımız ve Çatalca Belediye Başkan Adayımız Sayın Cem Kara ile birlikte bütün projelerimizi gerçekleştirecek ve bir kez daha Çatalca’mıza baharı getireceğiz.

 Kamuoyumuzun bilgilerine arz ederim.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.