banner460
banner128

KAMUOYU TAŞIMA SEÇMENLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA BEKLİYOR

 

Çatalca Belediye Meclisinin2. Oturumuna da taşıma seçmen konusu damga vurdu. Geçtiğimiz günlerde yapılan 2019 yılı Şubat Ayı Toplantısının 1. Birleşiminde kendi ve ailesinin evinde 59 taşıma seçmen bulunan AK Parti Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Adayı Mesut Üner’in kamuoyuna bir açıklama yapmaması gündeme otururken, bugün yapılan meclis toplantısında da CHP’li Meclis Üyesi Erhan Güzel tarafından konuya dikkat çekildi.

Vakit gerçekleri konuşma vaktidir

Mecliste gündem dışı söz alarak konuşma yapan CHP Meclis Üyesi Erhan Güzel kamuoyunun taşıma seçmen ile ilgili açıklama beklediğinin altını çizdi. Meclis Üyesi Güzel yaptığı konuşmada ilk meclis toplantısında yönelttiği sorulara halen cevap gelmediğini ifade ederek AK Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Üner’in kendisinin ve yakınlarının evinde yer alan 59 kişinin isimlerini ve hangi ilçelerden geldiklerini tek tek okudu.

Belgeler ile konuşuyorum

Konuşmasında, “Ben belgeler ile konuşuyorum. Bugüne kadar bununla ilgili ne basına, ne kamuoyuna ne de meclisimize bir açıklama yapılmadı. Ben bunları bütün Çatalca’nın sesi olarak ifade ediyorum” sözlerine yer veren Güzel, “Şantiyelerde ki 8 konteynere 810 kişi taşıdınız. Gönül belediyeciliği insanların gönlünü yapmakla olur, taşıma seçmenle olmaz. Biz yıllardır hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit hizmet götürdük, yine eşit hizmet anlayışımızla devam edeceğiz. Sizler ise bizi sayısal olarak geçmek için taşıma seçmen getirdiniz. Çatalca halkı bununla ilgili sizlerle her yerde yüzleşecek. Vakit gerçekleri konuşma vaktidir. Taşıma seçmenle ilgili her zaman konuşacağım, susmayacağım” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.