banner460
banner128

Kaftancıoğlu'ndan gece yarısı flash açıklama

 

CHP İstanbul İl Başkanı Dr.Canan Kaftancıoğlu bir internet sitesinde yer alan ‘ Kadıköy veya Beşiktaş  adaylığı için adı geçiyor’ şeklindeki haberi yalanlayarak, ‘Hiç birşekilde adaylığım söz konusu değildir’ dedi.

CHP il Başkanı Canan Kaftancıoğlu bir internet sitesinde yer alan  “Parti kulislerinden yansıyan diğer bilgiye göre yerel seçimlerde belediye başkanlığı için adaylığını koymayacağını açıklayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun adı Beşiktaş veya Kadıköy Belediye Başkan adaylığı için geçiyor.” İçerikli haberi yalanladı.

Kaftancıoğlu kendine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu ve benzeri algı operasyonu yapmak isteyen manüplatörlerin ilgisine ve bilgisine: Yaşamım boyunca söylediğim hiçbir şeyin tersini yapmadım. Hiçbir şekilde belediye başkan adaylığım söz konusu değildir. Kesin bilgi yayabilirsiniz:)” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.