banner460
banner128

Kaftancıoğlu: İstanbul üzerindeki kara bulutları dağıtacağız

 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,  iki günlük çalıştay ile ilgili yaptığı değerlendirmede  “Birlikte yazdığımız “İstanbul Hikayesi” mutlu sonla tamamlandığında İstanbul’un üzerindeki kara bulutlar dağılacak ve fotoğraftaki her bir sima hikayenin isimli kahramanı olacak”

 

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın  Sarıyer Kilyos’ta 15-16 Eylül tarihlerinde  Sarıyer Kilyos’ta Sarıyer Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdiği   Yerel Yönetim Çalıştayı tamamlandı.  Çalıştaya; Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,  İstanbul il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları katıldı. Çalıştayda; yerel seçim süreci; adayların belirlenmesinden seçim kampanyasına kadar bir çok konu masaya yatırıldı.

 

Toplantı  İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu’nun açış konuşmasıyla başladı.  Kaftancıoğlu; Kentlerimizin, ilçelerimizin, mahallelerimizin emarını çekiyoruz. İstanbul’un 39 ilçesi için o ilçenin sorunlarını en iyi bilen, o ilçeyi en doğru yönetebilecek kadrolarla yola çıkacağız.” Dedi.

Halkı ikna eden devam edecek

Mevcut belediye başkanlarının yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği hakkında da açıklamalarda bulunan Kaftancıoğlu, “Mevcut belediye başkanlarımız için halkın memnuniyetine ve performans ölçümlerine bakacağız. Halkı ikna eden, halkın onayını alan belediye başkanları yoluna devam edecek. Halkı ikna edemeyen belediye başkanın ne beni ne de genel merkezi ikna etme gibi bir şansı olmayacak” diye konuştu.

Adayları Kasım başında açıklanacak

Dr.  Kaftancıoğlu, İBB ve ilçe belediye başkan adaylarının  Kasım ayı başında ya da en geç ortasında açıklanacağını duyurdu.

İstanbul’u almaya adayız

Kaftancıoğlu  kendisinin adaylığı ile bazı basın organlarında yer alan i iddialara da şöyle yanıt verdi:

“Günlerdir yazılıyor çiziliyor. İstanbul’da bir belediyeye aday olacağım söyleniyor. Ben İlk günden itibaren inandığım sonu zaferle bitecek İstanbul hikâyesinin mimarı olmaya adayım. Başka hiçbir yere hiçbir şekilde aday olmayacağım. İstanbul’u AKP’den kurtaracak örgütün başkanı olarak bu seçimleri geçireceğim. İstanbul’u AKP’den kurtaran örgütün başı olmanın gururu da bana bir ömür boyu yetecektir. Hiçbir makam ve mevkinin de bu kadar kıymeti olamayacağını düşünüyorum.”

Kaftancıoğlu daha sonra çalıştayda ‘Veri temelli ilçe analizi ‘ konulu bir sunum yaparken,  Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit  Torun’da bir konuşma yaptı. Çalıştay Levent Üzümcü’nün ‘ Sanat ve siyaset’ konulu sohbetiyle sona erdi.

İstanbul’un isimli kahramanları olma hedefi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise  Çalıştay’ın tamamlanmasını anlamlı bir paylaşım yaptı..  Kara bulutlar içindeki bir İstanbul ile çalıştaya katılanların fotoğrafını yan yana koyan Kaftancıoğlu,  “Birlikte yazdığımız “İstanbul Hikayesi” mutlu sonla tamamlandığında İstanbul’un üzerindeki kara bulutlar dağılacak ve fotoğraftaki her bir sima hikayenin isimli kahramanı olacak” diye yazdı.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.