banner460
banner128

KADIN BAŞKAN KÖPEĞİN VURULDUĞU MERKEZİ BASTI

 

Bir köpeğin vahşice katledildiği Akyol At Yetiştirme Merkezi Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli tarafından mühürlendi. Köpeği öldüren şahıs Emniyet tarafından göz altına alındı.

Köpeği öldürdü videosunu paylaştı

Avcılar’daki Akyol At Yetiştime Merkezi’nde ismi öğrenilemeyen bir kişi kazları yediği iddiasıyla bir köpeği başından vurarak öldürdü.  Köpeğin öldürülmesini de videoya kaydederek paylaştı.  Olay başta hayvanseverler olmak üzere bir çok kişinin tepkisine neden oldu.  Sohayko Derneği yetkilileri duyarlı olmaya çağırdı.

Avcılar Emniyet Müdürlüğü Firuzköy Polis Karakolu ‘nun  ilgili merkezdeki köpeği vuran kişiyi göz altına aldığı  bildiriliyor.

Başkan Benli Harekete geçti

Bu arada olayın duyulmasının ardından Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli zabıta ekibiyle Akyol At Yetiştirme Merkezi’ne giderek burasını mühürledi.

Handan Toprak Benli yaptığı bilgilendirmede ise şu görüşlere yer verdi.

“Bir canımızın vahşice öldürüldüğü Akyol At Yetiştirme Merkezini mühürlüyoruz.

Doğası gereği davranan bir hayvana ölümü reva görenlere hiçbir canı emanet edemeyiz. Davanın da takipçisi olacağız. #Avcılar'da hiçbir can sahipsiz değil, herkes bunu böyle bilsin!

Burasının özel çiftlikleri olduğunu, ticari faaliyet yapmadıklarını, ruhsat müdürlüğü ekiplerimize beyan eden ancak paylaştığı videosunda kazları maddi değeri ile ifade eden ve bir köpeği katleden bu şahıs hakkında gerekli cezai işlemler yapılacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sema altun 5 yıl önce

Bütün başkanlar sizin gibi adil olsa hayvanlar bu kadar işkence görmez hayvanlara yapılan şiddetin hepsine karşıyız sağolsun başkan

Avatar
Aslı 5 yıl önce

Çok iyi olmuş ne istiyorsunuz dilsiz canlardan

Avatar
NECUVA 5 yıl önce

Böyle insanlara o kadar çok ihtiyacımız var ki. Saygı ve sevgiler sn. Başkanım. Allah sizi ve sizin gibileri başımızdan eksik etmesin Güzel insan Sağol. Saygı ve sevgiler

Avatar
A.HANDAN KOCAGÖZOĞLU 5 yıl önce

Helal olsun başkanıma...İdareci dediğin böyle olur..Kaz canlı da Chow Chow eşya mı?..Onun doğasında var bu...Canını almak mı lazım pis katil?

Avatar
Ebru 5 yıl önce

Handan Hanım a duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür ederim. Keşke bütün insanlar can dostlarına karşı böyle duyarlı ve adil olsa, yani canların hayatlarına kasteden kişilere hakettikleri cezaları uygulansa