banner460
banner128

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN GELİYOR?

Hava durumuna ilişkin Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamalara göre; İstanbul  Cuma gününden itibaren karlı havanın etkisine girecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Kayseri, Niğde, Sivas, Karaman, Çorum, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Muş, Ağrı ve Bingöl çevreleri ile Trabzon'un ve Giresun'un iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İstanbul donacak

İstanbul da Cuma ve Cumartesi günü karlı hava hakim olacak. Cuma ve Cumartesi günü İstanbul'da hava 1 derece olurken, Pazar gününden itibaren 0 ve eksi dereceye düşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.