banner460
banner128

İstanbul İlçelerde adaylık için büyük yarış var

CHP İstanbul’da İBB Başkan Adayı için Ekrem İmamoğlu’nda karar kılarken,  ilçelerde ise bomba gelişmeler kamuoyuna yansıyor.  Son gelişmelere göre; Canpolat Şişli’den,  Ünver Beşiktaş’tan, Hamzaçebi Beykoz’dan aday gösterilecek.

 

Beşiktaş’ta Leyla Ünver

Beşiktaş’ta CHP Adayı olarak Leyla Ünver’in adı öne çıktı. Son olarak  Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Leyla Ünver tecrübeli bir belediyeci. İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Radyo Televizyon Bölümü mezunu olan , Kamu ve Yerel Yönetimler konusunda yüksek lisan yapan Ünver, Nurettin Sözen’in basın danışmanı olarak görev yaptı. Daha sonra Maltepe, Şişli ve Beylikdüzü Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.  Ünver İBB adayı gösterilen İmamoğlu ile de yakın mesai arkadaşı olarak çalıştı.

 

Beylikdüzü’nde Murat Çalık

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İBB Adayı olarak belirlenmesinin ardından yerine  Mehmet Murat Çalık aday gösterileceği kamuoyuna yansımıştı. Bu haber bugüne kadar yalanlanmadı.

Şişli ‘ye Canpolat

Kulislere düşen son bilgilere göre Şişli’den CHP İstanbul eski İl Başkanı Cemal Canpolat aday gösterilecek. Şişli’de Mustafa Sarıgül ve Hayri İnönü arasındaki çekişmeden rahatsız olan Kılıçdaroğlu’nun her iki ismi de Şişli’dten aday göstermeyeceğini yerlerine Canpolat’ı düşündüğü ileri sürülüyor.  Canpolat ve Kılıçdaroğlu’nun  hafta sonu bir saat görüştüğü bildiriliyor. Hayri İnönü’nün Adalar’dan aday gösterilmesi bekleniyor.

Esenyurt Tonguç Çoban

CHP ilçelerle ilgili bir önemli kulis bilgisi de Esenyurt ile ilgili. Esenyurt’ta Seyfettin Başkan, Kemal Deniz Bozkurt ve Dilek Koçak adaylık için büyük çaba gösterirken, son günlerde Prof.Ahmet Özer ile Tonguç Çoban adı da zikredilmeye başlanmıştı. Bu isimler arasında Tonguç Çoban’ın adaylık için bir adım öne çıktığı bilgileri geliyor.

Beykoz için Hamzaçebi

Öte yandan yaklaşık bir yıldır İBB Adayılğı için çalışma yürüten CHP Genel Sektereri M.Akif Hamzaçebi’nin Beykoz’dan gösterilebileceği ifade ediliyor. Hamzaçebi en son toplantılarından birini de Beykoz’dta gerçekleştirmişti.

İlgezdi Ataşehir’e, Adıgüzel Kartal’a, Kızıldaş Çekmeköy’e

CHP kulislerinden yansıyan bilgilere göre Ataşehir Belediye eski Başkanı Battal İlgezdi yeniden aday gösterilecek.   Parti Meclisi Üyesi Onursal Adıgüzel’in Kartal’dan ; Hüseyin Kızıldaş’ın da Çekmeköy’den aday gösterileceğini bilgileri geliyor.

.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet kaya 5 yıl önce

Çalık hariç hepsi balon bombası.Hele Esenyurt tam bir algı ve manipülasyon bu ilçelerin özgüçlerine ne olmuş layık birisimi yok hakaretin bu kadarı fazla bunu yayınlayanlar beterin beteri haber yapmak için değil gerçeği bulmak için insanın iti ısırdığını uydurmayın.

Avatar
Bahar Altundağ 5 yıl önce

Esenyurt atama başkan istemiyor esenyurt Biz kadın kolları olarak sıcaklardayız esenyurt 'ta KEMAL DENİZ BOZKURT çok istenen başkan aday adayı atama olursa esenyurtta bu bir hakarettir örgüt e bir hakarettir lütfen esenyurttu esenyurt lu yönetsin emek en yüce değerdir kemal deniz bozkurt başkanımızda her Daim nu partiye emek vermiştir lütfen emeğe saygı emeğimiz var sözumuz olsun ESENYURT kadın kollarının mah biz sokakta biz esnafları ziyarette biz muhtarları ziyarette biz esenyurt Kemal Deniz

Avatar
Ahmet kaya 5 yıl önce

Çalık hariç hepsi balon bombası.Hele Esenyurt tam bir algı ve manipülasyon bu ilçelerin özgüçlerine ne olmuş layık birisimi yok hakaretin bu kadarı fazla bunu yayınlayanlar beterin beteri haber yapmak için değil gerçeği bulmak için insanın iti ısırdığını uydurmayın.