banner460
banner128

Işıklar Fatih'te gönülleri fethetmiş!

 

Fatih Mahallesi’nde coşkuyla, sevgiyle, kalabalıklarla karşılanan CHP Adayı Başkan Özcan  Işıklar: “Kalk ayağa Silivri şimdi koşma zamanı, geleceğe koşma zamanı…” davetinde bulundu.

Gittiği her mahallede hemşerilerinden tam destek alan CHP Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, doğup büyüdüğü Fatih Mahallesi’nde büyük bir sevgiyle karşılandı. CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Mahalleli meclis üyeleri Bora Balcıoğlu, Elif Yılmazer,  Mehmet Yönet, Buse Esin, Ali Osman Cömert ile belediye meclis üyesi adaylarının eşlik ettiği Işıklar; “Rakibimiz yok, biz Silivri’yi konuşuyoruz” dedi.

 

“Mahallem İle Gurur Duyuyorum”

Havuzlu Kahve Meydanı’nda büyük bir kalabalıkla karşılanan Başkan Işıklar, otobüs üzerinden seslendiği Fatih Mahallesi’nde şöyle konuştu: “Mahallemle gurur duyuyorum. Genel ülke gündeminden seçimlere gergin ortamla başladık ama böyle konuşmayacağım bu akşam gördüm ki; Silivri’nin geleceğini, Fatih Mahallesi’nin İstanbul’un geleceğini konuşacağız gerginlik yok. Biz Silivri’de huzur içinde, barış içinde yaşamak istiyoruz. Gönül gönüle, ele ele yaşamak istiyoruz. Silivri’nin belediye başkanı olarak tüm mahalleler bizim, bu mahalle benim doğu büyüdüğüm mahallem, ablalarımın ellerinden öpüyorum. Dedemin evinin karşısında konuşuyorum bu çok büyük gurur. Bir mahallede çıkıp, o davullarla o tınıyı geleneği göreneği duyup dinledim, ülkemizin dört bir yanından gelmiş hemşerilerimle kaynaşalım büyük bir mozaiği Silivri’nin her yanında yaymak için 10 yıl uğraştım.”

 

“Fatih Mahallesini Gurur Duyacağınız Bir Mahalle Haline Getirdik”

Silivrimizi barış içinde, huzur içinde yaşatalım, yağmalara peşkeş çektirmeyelim diye elimizden geleni yaptık. 10 yıldır rahmetli Şaban, Halim, Seyit ağabeyimiz ne yaptıysa korumaya çalıştık. Peşkeş çekmeye çalışanlara karşı dur dedik. Sanayisiyle, turizmiyle, hizmet sektörleriyle bu ilçeyi geliştirdik. Fatih Mahallesini gurur duyacağımız bir mahalle haline getirdik, yetmedi yetmez..! Üç müze olacak, din ve kültür turizminin en önemli merkezlerinden biri haline getireceğiz burasını, zenginlik yaratacağız. Fatih Mahallesine çivi çakmadılar, biz 7000 yıllık tarihini ortaya çıkaracağız buradaki düzenlemeyi kim akıl edebilirdi?  Buranın geçmişini unutmadan, kültürel değerlerimizi yaşatarak partimizin, Atatürk’ün kurduğu, 94 yıllık çınarı koruyarak yapacağız.

 

“Üretim Yapmak, Topraklarını Korumak İçin Okul Açan Tek Belediyeyiz!”

İstanbul’un yanı başında üretim yapmak için ilçemizi geleceğe hazırlamak için okul açan tek belediyeyiz. Bu toprakları korumak için üretim, üretim, üretim.. 8 belediye, 13 köy teslim aldık, eksiklerimiz oldu mu oldu. Yaptırtmadıklarını yapacaklarımızı engelleyemez hale getirdik! Sosyal bir belediyecilik anlayışını, üniversiteleri, teknoparkları Silivri’yi ranta peşkeş çekmek isteyenler bilmez! 10 yıldır gözümüz gibi koruduğumuz Silivri’yi Esenyurt gibi yapmak istiyorlar. 400 bin Suriyeliyi buraya getirmek amaçları. Biz eğitim, sağlık, kültür istiyoruz sosyal belediyecilik anlayışı içinde dayanışmayı, yaşlısının evinde olmayı, sporuyla, çocuk çeperli bir aile anlayışı istiyoruz..

 

“Rakibimiz Yok Biz Silivri’yi Konuşuyoruz”

İşi gücü oyları bölmek.. Kim olduğunu söylemiyorum, kışın sobanın arkasında durur miyav miyav der, hepiniz adını biliyorsunuz. Daha önce biz bu oyunları gördük! Kaç gündür ne parti, ne aday ismi ağzıma almadım. Bizim rakibimiz yok biz Silivri’yi konuşuyoruz..!

 

“Tiyatro Salonu Yokmuş, Hırdavatçı Dükkânı mı Onlar?”

İYİ Parti ile ittifak gelişerek Silivri’de kardeşliğin, barışın partisini kurduk. Biz ihanetlerden bıktık. Trafik lambası gibi bir kırmızı bir yeşil yanan, bana kör diyen badem gözlü olsa bari.. Senin partin belli mi? Bir tane kültür merkezi vardı, onu da yok edip satan anlayış şimdi kalkmış kültür merkezi, tiyatro salonu yok diyor! Silivri’nin tiyatrosu da kültür merkezi de var! Eski PTT’nin arkasına gidin bakın hırdavatçı dükkanı mı onlar? Tarihi yoğurthane binalarını diktim, bu bile yeter! Silivri’nin bağrına hançer saplamış bir anlayış, kalkmış bize laf söylüyor. Kendi menfaatlerini düşünenlere bu ilçede izin vermeyeceğiz.

 

“Sizlere Bakınca Huzuru, İnsan Sevgisini, Büyük Ailemi Görüyorum..”

Oyuna gelmeyeceğiz, oyları bölmeyeceğiz. Gelecek diyen iş aş diyen huzurun devamı diyen başka biri geldi mi? Ben sizlere baktığımda huzuru, insan sevgisini, büyük bir aileyi görüyorum. Umut içinde huzur içinde yaşama isteğini görüyorum. Taze bir sayfa, yeni bir başlangıç için kalk ayağa Silivri şimdi koşma zamanı, geleceğe koşma zamanı..!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.