banner460
banner128

Işıklar: Erken seçim olmaz!

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın seçimleri kazanması ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dış güçlere karşı ‘Bakın biz de demokrasi gül gibi işliyor. Seçimle gelen seçimle gidiyor. Muhalefet te pek ala büşükşehirleri alıyor. Her şeyi de biz değil halk belirliyor’ diyerek elinin güçleneceğini söyledi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, seçim sürecinde  basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği son basın toplantısını Şömine Restaurant’ta gerçekleştirdi.   Basın toplantısına  CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ile İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ta eşlik etti.

Silivri’nin hoşgörü ortamında bir seçim geçirdiğini bunda herkesin payı olduğunu bildirerek, tüm yerel aktörlere teşekkür etti.  Işıklar, ‘ “Büyüyeceğiz hem de aramızdaki komşuluk ilişkilerini ve bağlarını koruyacağız.’ Şeklinde konuştu.  Cumhur ititfakı Adayı Volkan Yılmaz’ın nezaketinden övgüyle söz eden Başkan Işıklar,  kendisinin seçimi alacağını da sözlerine ekledi.

‘En cok hangi konuda eleştiri alıyorsunuz’ şeklindeki bir soru üzerine;  vatandaşların  ‘Niye bize daha sık uğramadınız?’ şeklinde sitem ettiğini belirten Işıklar,  ‘Yani millet dert küpü. Derdini anlatmak içini boşaltmak istiyor. Ama buna şükretmek gerekiyor. Tam  akside olabilirdi. ‘Şeytan görsün yüzünü’ diye de düşünebilirlerdi. Vatanaşların beklentilerini karşılama konusunda önümüzdeki dönem farklı bir çalışmamız olacak’ diye konuştu.

Işıklar, ‘Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun seçimleri alması siyasi konjüktürü nasıl etkiler’ şeklindeki bir başka soruyu ise şöyle yanıtladı.  ‘ Erken seçim olmaz. Partimiz açıkladı zaten bunu. Millet seçimden de bıktı. İnsanlar bir oturur işlerine güçlerine bakar.  Cumhurbaşkanı Erdoğan açısından da iyi olur Cumhurbaşkanı dış güçlere karşı “  Bakın biz de demokrasi gül gibi işliyor. Seçimle gelen seçimle gidiyor. Muhalefet te pek ala büşükşehirleri alıyor. Her şeyi de biz değil halk belirliyor’ eli güçlenir.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.