banner460
banner128

IŞIKLAR ÇARŞI PAZARDA ESNAFI DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Kavaklı Mahallesi’nde semt pazarını ziyaret etti. Ekibi ile birlikte tek tek esnafla tokalaşan hayırlı işler dileyen Işıklar, alışveriş yapan hemşerilerine de file hediye etti.

 

Kavaklı Esnafına Hayırlı İşler Diledi

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıkla, kahvehaneleri ve iş yerlerini dolaşarak hemşerilerine hayırlı işler diledi. Mahallelilerin hayır duasını da alan Işıklar’a CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. CHP Adayı Işıklar: “Bize inanan, güvenen hemşerilerim için ilk gün olduğu gibi aynı heyecan ve hevesle çalışmaya devam edeceğim. Sevgimize ortak olan esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.