banner460
banner128

İMAMOĞLU GALATASARAY'DA

CHP İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Galatasaray Futbol kulübünü ziyaret ederek Başkan Mustafa Cengiz ile görüştü.    İmamoğlu, “ İstanbul'daki spor kulüplerinin markalaşmasını ve spor kültürünün geliştirilmesini hep beraber sağlayacağız.” Dedi.

 

İmamoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, “ 114 yıllık kulübün hem bugün hyarınımızla kucaklaşamsı, kentimize neler katabilecekleri, ortak neler yapabileceğimiz konusunda kendisinin görüşlerini aldık.

Her yaştan her insanımızın spor yapabilmesi adına bu kulüplerimizi teşvik edici olarak görüyoruz.

İnanılmaz çok değerli işler çıkacağını görüyorum.

Kent kulüp ilişkisi açısından şu ana kadar iyi gelişmeler olmadı. Çok değerli kulüplerimiz var.

Galatasaray’a binlerce sporcusu ve milyonlarca taraftarıyla spor arenasında yapacağı mücadele de başarı diliyorum.

Bu çalışmalar siyasi çalışmaların en renkli tarafı. Bu nedenle de ayrıca mutlu oldum.” Dedi.

Cengiz : Barış içinde seçim yarışı diliyorum

Galatasaray Başkanı Mustafa C engiz, barış içinde bir seçim yarışı dileyerek, “Ben özelikle ülkemizin demokratik cumhuriyetimizin, seçimin barış ve kardeşlik ortamında geçmesini diliyorum. Sayın İmamoğlu’na başarılardiliyorum. Sportif anlamda düşüncelerimizi paylaştık. Özellikle İstanbul’da spor kulüplerine İBB’lerin doğrudan ve daha çok katkı vermesi gerektiğini düşünüyoruz.  Sadece spor kulübü değiliz. Belediyelerden destek alıyoruz. Bu desteğin artmasını diliyoruz. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.