banner460
banner128

İmamoğlu Erdoğan ile 45 dakika görüştü

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.   Ziyaret sonrası açıklama yapan İmamoğlu, Erdoğan’dan oyunu istediğini, bu isteğe Erdoğan’ın gülümsemeyle yanıt verdiğini söyledi.

CHP’nin İBB Adayı, İstanbul’a hizmeti etmiş belediye başkanlarını ziyaret programı kapsamında bir dönem İstanbul’da İBB Başkanlığı yapmış olan Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ı Beştepe’de Cumhurbaşkanılğı Külliyesi’nde ziyaret etti. 45 dakika süren görüşme sonrasında İmamoğlu ziyaretle ilgili açıklama yaptı. İmamoğlu açıklamasında özetle şunları söyledi.

Çok güzel bir sohbet oldu, İstanbul'la ilgili tecrübelerini, önerilerini dinlediğimiz bir görüşme oldu.

Çok kıymetli anektodları vardı , faydalı güzel bir görüşme oldu tekrar kendisine teşekkür ediyorum.

Özellikle bizim de kendi çalışmalarımızda olan kendilerine bu anlamdaki kaygılarımızı sorduğumuz dikey yapılaşma konusunda İstanbul'un bir dönüşüme muhtaç olduğu konusunda fikir birliğine vardık.

İyi diyaloglar mutlaka iz bırakır, bunu beyan ettim kendilerine.

Ben de herkese eşit mesafede durarak hizmet götürmeyi felsefe edindiğimi belirttim.

Somut projelerden ziyade seçimin adil, seviyeli bir ortamda geçmesi konusunda karşılıklı sohbetlerimiz oldu. Sayın Meclis Başkanımızla görüşmelerimizi, sohbetlerimizi, bunun da böyle devam etmesi konusunda dileklerimizi ilettik.

Oyunu istedim

İstanbul için üreteceğimiz ne varsa herkes tarafından bilinsin isteriz. Açıkçası oyunu da istedim. Bana göre en önemli anekdot, ben oyunu istedim bana sadece gülümsedi.

Şu anda iki titri var. Zorluğunu biliyorum dedim ama ben Cumhurbaşkanı olarak sizin oyunuza talibim dedim.

Fırsat bulursam kendilerine bu konuyu izah etmek istediğimi beyan etmiştim, kendisine izah ettim. bu tür konuların siyasi ortam gereği konuşulabileceğini, bilgi sahibi olmasını istediğimi ilettim, kendilerine izahta bulundum sanıyorum yeterli bilgiye sahip oldular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.