banner460
banner128

İMAMOĞLU  'BİRLİK OLMA' ÇAĞRISI YAPTI

 

CHP  İstanbul İl Başkanlağının düzenlediği ‘Koordinasyon toplantısında’ üskünlere  birlik çağrısı yapan CHP İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu,  “Özellikle bu dönemde yaşananların unutulmayacağını, kimin ne yaptığının hep hatırlanacağını ve iz bırakacaklarının altını tekrar çizmek istiyorum. Birlikte olup kol kola olup hep birlikte yürüyelim diyorum. Her seviyeden arkadaşıma tekrar sesleniyorum bu görevin bir vatan görevi olduğunu, parti içi tartışmaları kamuoyuna taşımamak gerektiğini unutmamaları gerektiğinin altını çiziyorum. “dedi.

 

CHP İstanbul İl Örgütü seçim çalışmalarının  koordinasyonu için çalıştay düzenliyor. Çalıştaya İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, belediye başkan adayları ve ilçe başkanları katılıyor.  Toplantıda seçime yönelik olarak yapılacak çalışmalar değerlendiriliyor

Toplantıda konuşan İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu küskünlere ve örgüte birlik çağrısında bulundu. İmamoğlu özetle şöyle konuştu.

“Çalışmak deyince hepimizin aynı şeyi anlaması gerekiyor. Çalışmak elbette öncelikle sahada olmak geliyor. İletişim sıkı bir diyaloğu gerektirir. Bütün gün sokaklarda olup binlerce kişinin elini sıkabiliriz ama bu çalıştığımız anlamına gelmez. Biz yanyana geldiğimizde vatandaş üzerinde olumlu etki bırakabiliyorsak ancak o zaman çalışıyoruz demektir.

Oyunu almayabiliriz ama vatandaşın gönlünü kazanabiliriz. Bunun da yolu vatandaşa sevgiden, saygıdan candan samimiyetten geçiyor.Vatandaşın gönlüne girmek inanın onun oyunu almaktan çok daha önemli, çok daha kalıcıdır. Çok geç oldu ama nihayet bu gerçeği iktidar da gördü.Bence topluma göre biraz esprili bir yola çıkış var. 

Vatandaşa gönül belediyeciliği vaat ediyorlar. Çünkü en çok kırıp döktükleri yerden başlamaları gerektiğini biliyorlar. Özellikle kibirle, hatta ukalalıkla gönülleri çok ama çok kırdılar. Şunu yaptık, bunu yaptık daha ne istiyorsun sözleri ile insanları çok kırdılar. Komşuyu komşuyu düşman eden dille insanları ve toplumu birbirinden uzaklaştırdılar. Kırdıkları gönülleri onaramayacaklar. Gönülden gönüle giden köprüleri derinden yıktılar bir daha yapamayacaklar.

Elbette parti içi tartışmalar olabilir. Şunu unutmayalım özellikle gönlü kırılmış arkadaşlarımızın bir kez daha düşünmesi, bu sürece nasıl katkı vereceğini sunmasını gerektiğini düşünüyorum. Onları ortak hedefe koştuğumuz konusunda bir kez daha uyarmak istiyorum. Özellikle bu dönemde yaşananların unutulmayacağını, kimin ne yaptığının hep hatırlanacağını ve iz bırakacaklarının altını tekrar çizmek istiyorum. Birlikte olup kol kola olup hep birlikte yürüyelim diyorum. Her seviyeden arkadaşıma tekrar sesleniyorum bu görevin bir vatan görevi olduğunu, parti içi tartışmaları kamuoyuna taşımamak gerektiğini unutmamaları gerektiğinin altını çiziyorum. 

Sırt sırta vereceğiz, gecemizi gündüze katarak çalışacağız. İstanbul'u müreffeh bir hayat sunmak için çalışacağız. Gönülleri kırmayacağız, aksine kazanacağız” Dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.