banner460
banner128

İki farklı mekan, iki farklı açıklama

KİPTAŞ Projesi tanıtım toplantısında ‘Silivri’ye metrobüsün uzatılmasının Silivri’ye kötülük olacağını ‘ söyleyen İBB Başkanı Uysal,  Ak Parti Silivri İlçe Kongresi’nde Silivri’ye hem metrobüs hem de metro sözü verdi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’dan ‘Silivri’ye metrobüs’ için iki farklı açıklama.  Yaklaşık bir hafta kadar önce  KİPTAŞ Projesi sunumu sonunda basın mensuplarının sorusu üzerine 'Silivri'ye metrobüsün uzatılmasınının Silivrililere kötülük yapmış olacağını' söyleyen Mevlüt Uysal, bir hafta sonra Silivri’de katıldığı Ak Parti İlçe Kongresi’nde ise Silivri’ye hem metro hem de metrobüs sözü verdi.  Uysal söz verirken   ‘Metrobüsün şu anki halini biliyorsunuz.  Önce  Esenyurt ve Beylikdüzü’ne metro hattı yapacağız. Ardından da Silivri’ye metro ve metrobüs gelecek’ dedi.

İBB Başkanı  Uysal metrobüs ve metro vaadi yanında köyleri de unutmadı.  Başkan Uysal, muhtarlıklara muhtarlık binası yapacaklarını ifade etti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Korsan 5 yıl önce

İBB Başkanı Mevlüt UYSAL Silivrililere yapmış olduyğu gafı “Çevir Kaz’ı Yanmasın”