banner460
banner128

İbrahim Erkal yaşama veda etti

 

Geçirdiği beyim kanaması sonucu bir süredir yaşam mücadelesi veren Sanatçı İbrahim Erkal vefat etti.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal'ın saat 22.10'da kalbinin de durduğunu belirterek, vefat ettiğini söyledi.

                                               Sağlam, "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal bugün saat 22.10'da kalbinin de durması sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz." dedi.Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal'ın, tıbbi destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonları sürdürülüyordu.

Akgün’den açıklama

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  Erkal’ın vefatı üzerine sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Değerli Türk Halk Müziği sanatçısı, ailemizin bireyi İbrahim Erkal'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

Hastalığı sırasında ilgisini esirgemeyen ve her türlü fedekarlığı gösteren Liv Hospital ve Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimleri, sağlık personeli ve tüm çalışanlarına şahsım, ailem ve sevenleri adına teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.

Cenazemiz cumartesi günü öğle namazına müteakiben Altunizade'deki Marmara İlahiyat Camii'nden kaldırılarak Karacaahmet mezarlığına defnedilecektir. 
Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.” Dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.