banner460
banner128

HANDAN TOPRAK EMEKLİLERİ DİNLEDİ

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; Belediye Meydanı’nda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Bülent Ecevit Parkı Emekliler Yeri’nde  hemşehrileri ile buluşanAvcıların Toprak Anası, kendisine iletilen talepleri dinledi.

Emekliler Parkı’nda Çay- Sohbet

Avcılar’da Belediye Başkanlığı makamda değil sahada yönetilir diyen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli güne Bülent Ecevit Parkı’nda başladı. Sadece yaş almış Avcılarlıların değil 7’den 70’e herkesin uğrak noktası olan Emekliler Yeri’nde Avcılar Belediyesi tarafından her gün çay ve simit ikramı yapılmakta. Emekliler ile burada buluşan Toprak Ana, hemşehrileri ile birlikte çay içip bulmaca çözdü. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette Başkan Toprak; vatandaşın taleplerini dinledi, çözüm sağlanması için anında ilgili birimlerine iletti.

 

“Makamda değil sahada yönetim”

7/24 hizmet anlayışı ile 4,5 yıldır görevini sürdüren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Yeni yıl hazırlıklarını yerinde inceledi. Marmara Caddesi’nde Park ve Bahçeler ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları kontrol eden Başkan Benli; “Belediyecilik hizmeti Başkanından tutun tüm personeline kadar 7/24 hizmet anlayışı ile çalışması gerekmektedir, bizler halkımızın isteklerine hızlı cevap verebilmek için ekibimle her daim görevimizin başındayız. Telefonum tüm Avcılar’lı hemşehrilerimde vardır istedikleri vakit gece gündüz demeden beni arayabilirler” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.