banner460
banner128

Hançerli'nin ekibinden sokak hayvanlarına sıcak yuva

Yaşamı boyunca dezavantajlı grupların her zaman yanında olan Av. Turan HANÇERLİ, can dostlarımız için de büyük bir mücadele vereceğini şimdiden net bir şekilde ortaya koyuyor. Turan HANÇERLİ’yi destekleyen genç ekip arkadaşları, kendi imkanlarıyla yaptıkları onlarca kedi evini Avcılar sokaklarına dağıttı.

Sokaklarda türlü işkencelere uğrayan, tam anlamıyla yaşam savaşı veren hayvan dostlarımız için de belediye başkanlığı döneminde çalışacağını vurgulayan Turan HANÇERLİ; son yıllarda ülkemizde kadın cinayetleri, çocuk tecavüzleri ve hayvanlara işkence konularının had safhaya ulaştığını işaret etti.

 

"HER CANLININ YAŞAM HAKKINI SAVUNACAĞIZ"

HANÇERLİ kendinden başkasını hor gören, ötekileştiren, güçsüzü yok sayan ve korumayan bir sistemin uzantısı olarak sokak hayvanlarının da türlü eziyetlere uğradığını belirtirken, bütüncül bir yaklaşım benimsenmesinin şart olduğunu paylaştı.

Her canlının eşit şartlarda yaşam hakkını savunduklarını dile getiren HANÇERLİ, “Belediye başkanlığı döneminde can dostlarımızın yaşam hakkı için önemli çalışmalarda bulunacağız. Sahipsiz can dostlarımıza karşı şiddetin durdurulmasına yönelik çalışmalar sürdüren STK, Meslek Odaları ve gönüllülerin katılımıyla yeni ve kapsamlı bir proje geliştireceğiz.” dedi.

"GENÇLİĞİMİZLE GURUR DUYUYORUZ"

Avcılar'daki seçim yarışında yüzlerce genç ile birlikte çalışmalarını yürüten Turan HANÇERLİ, gençlerin duyarlı projesiyle örnek olduklarını söyledi. "Gençlerimizin doğaya ve canlılara karşı duyarlılıklarını kaybetmemeleri en büyük hedefimiz." diye konuşan HANÇERLİ, "Her şey sevgiyle başlar. Gençlerimizde öyle güzel bir yürek var ki, onların tertemiz yüreğiyle daha güzel bir Avcılar’ı, sonrasında Avcılar’dan yaktığımız kıvılcım ile daha güzel bir İstanbul’u inşa edeceğiz. Avcılar, yarın bütün İstanbul'a yayılmasını hedeflediğimiz mutluluğun ve iyiliğin ilk adımı olacak." diye konuştu.

ATIK MALZEMEDEN 'YUVA' YAPTILAR

Sokak hayvanlarına güvenli ve sıcak bir yuva yaratma düşüncesiyle hareket eden gençler, çevreden bulduklarını ömrünü tamamlamış araba lastiklerinden kedi evi yaptı. Kedi evlerini tamamen atık malzemeden üreten gençler, hayvan dostlarımıza yuva kazandırmanın yanı sıra doğaya sayısız zararı bulunan atık ürünleri yeniden tüketime kazandırmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.