banner460
banner128

HANÇERLİ BİRLİKTE YÖNETMEYİ TEKLİF ETTİ

Gençlerle bir araya gelen  CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı, aynı zamanda Parti Meclisi Üeysi Turan Hançerli, “Bugün birlikte yürümeyi yarın özellikle belediye başkanı olduğumda hemen yanıbaşımda birlikte yan yana yönetmeyi teklif ediyorum.” dedi. 

CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Turan Hançerli, ilçede gençlerle bir araya geldi. Kahvaltı organizasyonunda konuşan Hançerli, 'Avcılar Belediyesi'ni birlikte yönetmeye hazır mısınız?' diye sordu?

Avcılar'da gençlerle kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen Hançerli'ye Avcılar gençliği büyük ilgi gösterdi. Neden aday olduğunu anlatan Hançerli, "Hepimizin olan kamu kaynakları, iktidar tarafından israf ediliyor. Kamu kaynaklarının son kuruşuna kadar vatandaş için kullanması adına adayım." dedi.

Yaptık ama arkada durduk

Turan Hançerli'nin Avcılar'da yaptığı seçim konuşmasından öne çıkan notlar:

Şimdiye kadar yaptıklarımızı pek konuşmadık, pek göstermedik. Yaptık ama arkada duralım dedik. 2013'te bir değişiklik yaptı bu hükümet. Onbinlerce engelli ve yaşlının aylığını kesti. Onun mücadelesini  yürüttüm ve hala mücadele ediyorum. Kanunun yaşlılar lehine değişmesini sağladık. Devlet tarafından icraya verilen 80 bin vatandaşın azledilmesini sağlayan kardeşinizim.

Almanya’da dolandırılan gurbetçilerin yanında olduk

Almanya'da holdingler tarafından dolandırılan gurbetçilerin avukatlığını yaptım. Yeni bitirdiğimiz bir dava Hürriyet gazetesinde tam sayfa haber oldu. Haberde adım küçücük geçiyor. Başkaları gibi olsak, manşette Turan Hançerli'nin fotoğrafı olur. Fotoğrafım yok. Çünkü mütevaziyiz. Derdimiz o hakkın alınmasıdır.

Mağdur işçilerin davalarına en çok bakan isimlerden birisiyim. Çerkezköy'de onlarca fabrikada 12 saat mesai yapan binlerce genç, sayemizde 8 saat mesai yaparak aynı parayı kazanıyor ve ailelerine daha çok zaman ayırabiliyor. Vesile olan kardeşiniz benim.

 Neden siyasete gridim?

2009 yılında STK çalışmalarında engellendiğimiz için siyasete girmeye karar verdim. Amacım, engellilerin, yaşlıların, tüm dezavantajlı grupların ve yoksulların haklarını daha güçlü savunmak.

Yaptıklarımızı göstermek istiyoruz

PM'ye ilk girişimde genel başkanın listesindeydim. Türkiye genelinden delegelerden gelen oylarla Genel Başkan'ın listesinde çok iyi sıralarda seçildim. 24 Haziran'da MV adıydım. En çok çalışan adaylardan biriydik ama en çok gösteren adaylardan olmadık. Önemli olan yaptığımızdır, yaptığımızı göstermek değildir diyorduk. Ama yaptıklarımızı da göstermek gerekiyor. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz.

Kamu kaynakları israf ediliyor

Faaliyetlerimizde ne partimizin ne de derneğimizin tek kuruşunu harcamadık. Kendi imkanlarımızla yaptık. Kendi imkanlarımızla bir yere kadar bir şeyler yapabiliyoruz. Hal böyleyken, yöneticilerin kamunun yani sizin kaynaklarınızı kötüye kullandığını hepimiz biliyoruz.

Avcılar’ı birlikte yönetmeyi teklif etti

Kamu kaynaklarını son kuruşuna kadar halkın yararına kullanmak için adayım. Bugüne kadar yaptıklarım yarının temitanıdır. Ama yetmez dostlarım. Sizden, bugün birlikte yürümeyi yarın özellikle belediye başkanı olduğumda hemen yanıbaşımda birlikte yan yana yönetmeyi teklif ediyorum.

Bugün burada "başlıyoruz" dedik. Avcılar'ı 450 bin kişinin mutluluk ve huzurla yaşadığı bir ilçe haline dönüştürmeye, Kadıköy'e yetişmeye ve Kadıköy'ü geçmek için başlıyoruz.

...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.