banner460
banner128

GÖK: CUMHURİYETİN MİRASINI YARINLARA TAŞIYAN PARTİYİZ

 

CHP’nin 95. Kuruluş Yıldönümü Çatalca’da düzenlenen törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen partililer Atatürk Anıtı’na çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı’nı okudu. 

CHP İlçe Başkanı Halil Gök burada yaptığı konuşmada, “CHP’nin Cumhuriyetin mirasını yiyen değil, bu mirasa sahip çıkıp yarınlara taşıyanların partisi olduğunu” söyledi.

95. yılda halkımızın umuduyuz

CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök basın açıklamasında özetle şu görüşlere yer verdi.

“Ülkemizde emperyalizmin ve sarayın yıkamadığı tek kale CHP’dir.  Türkiye cumhuriyetini ve  demokrasiyi kuran parti olarak halkımızla birlikte aydınlık yolda yürümeye devam edeceğiz. CHP’ye gönül veren her bir birey bu onurlu haklı durumu yaşıyor yaşayacak. 95. Yıldönümünde halkımızın umudu olmaya devam edecek.

Atamıza layık olmaya çalışıyoruz

CHP ülkenin attığı her ileri adımda vardır. Adalet ve demokrasiyi yerleştirmiştir. Emperyalizme karşı duran, devleti ve demokrasiyi kuran halkımıza umut olan partidir.  Dünya ve coğrafyamızdaki savaşlar Mustafa Kemal Atatürk’ün  ve partimizin ‘Yurttu sulh cihanda sulh’ ilkesinin haklılığını bir kez daha ortaya koymaktadır. CHP cumhuriyetin mirasını yiyenlerin değil, bu mirasa sahip çıkıp yarınlara taşıyanların partisidir. CHP adaleti yok edenlerin değil, çağdaş hukuk sistemini kurup adaleti sağlayanların partisidir. CHP ve her bir üyemiz ülkemize ve atamıza layık olmak için çalışmaktadır.

Çağdaş medeniyete CHP taşır

Halkımızı çağdaş medeniyete taşıyacak siyasi organizasyon CHP’dir. Ülkemizi sıkıntıya sokan iç ve dış güçlere karşı, Atatürk ilkelerini koruyacak olan, hukukun üstünlüğünü koruyacak olan CHP’dir.  Çağdaşlaşma hedefine yürümeye devam edeceğiz. 95. Kuruluş yıldönümünde; Mustafa Kemal Atatürk, İnönü ve Bülent Ecevit’i saygıyla anıyorum. Deniz Baykal ve Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na saygılarımı iletiyorum.”

Anma törenine, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca eski Belediye Başkanı İ Fırat Aykut, İl Genel Meclisi eski üyesi Taşkan Uysal, Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın ve Erhan Güzel, İlçe eski Başkan ıve Belediye Meclis Üyesi Süleyman Kolcuoğlu ile partililer katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.